Ανακοινώθηκε το πρώτο όνομα του Up The Hammers Festival XII

Το countdown με την ανακοίνωση ενός ονόματος τη φορά θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο

03/05/2016 @ 15:42

Όπως ανακοινώθηκε μέσω της σελίδας στο Facebook του γνωστού φεστιβάλ κλασικού heavy metal, Up The Hammers, οι Tyrant θα εμφανιστούν στα πλαίσιά του, στο φεστιβάλ που θα λάβει χώρα του χρόνου τον Μάιο.

Οι Αμερικανοί heavy metallers Tyrant έχουν κυκλοφορήσει δύο δίσκους στα '80s, (τα "Legions Of The Dead" (1985) και "Too Late To Pray" (1987) ) και έναν στα '90s (το "King Of Kings" (1996) ). Επανενώθηκαν το 2009 για να παίξουν στο Keep It True και παραμένουν ενεργοί από τότε. Αυτήν την περίοδο βρίσκονται στο στούντιο ηχογραφώντας ντέμο για τον επερχόμενο δίσκο τους.

Το countdown των ονομάτων, που θα αποκαλύπτονται ένα προς ένα, θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2017 με τα αποκαλυπτήρια του μεγάλου headliner. Όπως μάθαμε από την ανακοίνωση, η προπώληση του Up The Hammers XII πάει καλύτερα από κάθε άλλη φορά, παρ' όλο που δεν είχε ανακοινωθεί κανένα όνομα μέχρι σήμερα.

Το Up The Hammers XII έχει προγραμματιστεί για τις 26 και 27 Μαΐου 2017. Μετά από το 2017, το ιστορικό φεστιβάλ θα επιστρέψει στον κλασικό μήνα διεξαγωγής του, τον Μάρτιο.

Διαβάστε την ανταπόκριση από το φετινό Up The Hammers (Heathens From The North, Virgin Steele, Heir Apparent, Lethal κ.ά.) στον ακόλουθο σύνδεσμο.

  • SHARE
  • TWEET