Επετειακή συλλογή ανακοίνωσαν οι Tindersticks

Το σχήμα γιορτάζει 30 χρόνια ιστορίας και αποκάλυψε το καινούριο single "Both Sides Of The Blade"

18/01/2022 @ 15:00

Οι Tindersticks ανακοίνωσαν την κυκλοφορία της συλλογής "Past Imperfect: The Best Of Tindersticks '92 - '21".

Η επετειακή κυκλοφορία, που όπως καθίσταται σαφές θα έχει χαρακτήρα best-of, βρίσκει το ιστορικό συγκρότημα να γιορτάζει τα 30 χρόνια ιστορίας του, και θα είναι διαθέσιμη στις 25 Μαρτίου μέσω της City Slang.

Σε αυτή, θα περιλαμβάνεται επίσης η καινούρια σύνθεση "Both Sides of The Blade", της οποίας το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ.

Το τραγούδι, δημιουργήθηκε για τις ανάγκες της επερχόμενης ταινίας "Avec Αmour Εt Αcharnement" της Claire Denis, ενώ στο άλμπουμ, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε παρακάτω από το tracklist, περιλαμβάνονται συνθέσεις τόσο της περιόδου της αυθεντικής σύνθεσης της μπάντας, όσο και της πιο πρόσφατης.

Σημειώνεται πως περιορισμένες εκδόσεις του πολυτελούς box set θα περιέχουν επίσης σε διπλό βινύλιο το "Live at Glasgow City Halls, 5th October 2008" καθώς και ένα επτάιντσο single με μια νέα σύνθεση.

Οι Tindersticks κυκλοφόρησαν το δέκατο τρίτο άλμπουμ τους, ονόματι "Distractions" πριν από ένα χρόνο, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε σε έναν οδηγό δισκογραφίας για τους κορυφαίους Βρετανούς.

Επιπρόσθετα, μπορείτε να διαβάσετε εδώ την ανταπόκριση από την εμφάνιση της μπάντας στο Ηρώδειο το 2019, και στον ακόλουθο σύνδεσμο την συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο ιθύνων νους του συγκροτήματος, Stuart A. Staples στον Αντώνη Αντωνιάδη το 2020.

01 City Sickness
02 Her (’92) (Unreleased Version)
03 Tiny Tears
04 Travelling Light (Single Version)
05 My Sister
06 Rented Rooms
07 Can We Start Again?
08 Dying Slowly
09 Sometimes It Hurts
10 My Oblivion
11 Harmony Around My Table
12 Show Me Everything
13 This Fire of Autumn
14 Medicine
15 What Are You Fighting For?
16 How He Entered
17 Were We Once Lovers?
18 Willow (New)
19 Pink in the Daylight
20 Both Sides of the Blade

  • SHARE
  • TWEET