Ο Till Lindemann νοσηλεύεται με πνευμονία

Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

27/03/2020 @ 15:05

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο Till Lindemann νοσηλεύεται με πνευμονία, χτυπημένος από τον κορωνοϊό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο frontman των Rammstein, με την επιστροφή του στο Βερολίνο από την Μόσχα, βρέθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα νοσοκομείου, παρουσιάζοντας υψηλό πυρετό.

Στον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να τεθεί σε καραντίνα. Καθώς παρουσίασε πνευμονία και η ζωή του βρέθηκε σε κίνδυνο, εισήλθε στην εντατική (intensive care).

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον αισθάνεται καλύτερα και φαίνεται πως η ζωή του δεν απειλείται. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να περιμένουμε νεότερη ενημέρωση, καθώς συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένη μονάδα στο Βερολίνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 57χρονος εμφανίστηκε ζωντανά στην Μόσχα στις 15 Μαρτίου, βρισκόμενος επί σκηνής μέσα σε «προστατευτική φυσαλίδα», γεγονός που ερμηνεύτηκε από τους θεατές ως μία προσπάθεια να προστατευθεί από τον ιό.

Με επίσημη ανακοίνωσή τους το βράδυ της Παρασκευής 27 Μαρτίου, οι Rammstein διέψευσαν εν μέρει τα όσα μετέφερε της Bild, γνωστοποιώντας ότι o frontman τους δεν είναι φορέας του κορωνοϊού.

 

  • SHARE
  • TWEET