Νέος δίσκος και πρώτο κομμάτι από τους Smith Street Band

Το "Death Τo Τhe Lads" προπομπός του νέου δίσκου που θα κυκλοφορήσει το 2017

04/11/2016 @ 11:45

Μετά από ένα 2016 γεμάτο περιοδείες και headline shows σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη οι αυστραλοί Smith Street Band επιστρέφουν με ένα νέο single, το "Death Τo Τhe Lads".

Το video του κομματιού, σκηνοθετημένο από τον Neal Walters, παρουσιάζει τις ...μητέρες των μελών του συγκροτήματος σε μια μέρα από τη ζωή της μπάντας. Ξυπνούν στο κοινό σπίτι του συγκροτήματος, βολτάρουν με το βαν της περιοδείας και καταλήγουν σε ένα sold-out show.

«Ήταν μια καλή ευκαιρία για ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για εμάς περισσότερο από τον καθένα. Θέλαμε να κάνουμε τις μητέρες μας rock stars για μια μέρα δείχνοντάς τους την ευγνωμοσύνη μας», δηλώνει ο Wil Wagner, τραγουδιστής της μπάντας από την Μελβούρνη.

Και αναλύοντας το κομμάτι παρακάτω: «Το Death Τo Τhe Lads περιγράφει την ωρίμανσή μας. Την παραδοχή ορισμένων λαθών και την προσπάθεια βελτίωσης που επιχειρεί ο καθένας από εμάς».

Πρόκειται για μια πρώτη γεύση από το επερχόμενο τέταρτο άλμπουμ των Smith Street Band το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2017.

Δείτε εδώ το video του "Death Τo Τhe Lads".

  • SHARE
  • TWEET