Οι The Damned επανενώνονται με την αυθεντική τους σύνθεση και ανακοινώνουν περιοδεία

Η θρυλική punk μπάντα κλείνει 45 χρόνια ύπαρξης

22/10/2020 @ 11:07

Η θρυλική punk μπάντα των The Damned ανακοίνωσε ημερομηνίες για μια ευρωπαϊκή περιοδεία για το 2021

Οι ημερομηνίες, που μπορείτε να τις δείτε παρακάτω, συμπίπτουν με την επέτειο των 45 χρόνων από την κυκλοφορία του ιστορικού single τους "New Rose" , του πρώτου βρετανικού punk single στην ιστορία.

Οι The Damned, συνόδευσαν την ανακοίνωση με την αποκάλυψη πως επανενώνεται η κλασική σύνθεση της μπάντας, για πρώτη φορά έπειτα από περισσότερα από 25 χρόνια.

Οι Dave Vanian, Brian James, Rat Scabies και Captain Sensible επανενώνονται αποκλειστικά για αυτή την περιοδεία, της οποίας το setlist θα βασίζεται αποκλειστικά, στα δύο πρώτα, κλασικά άλμπουμ της μπάντας, "Damned Damned Damned" και "Music for Pleasure" που κυκλοφόρησαν το 1977

Μπορείτε να προμηθευθείτε εισιτήρια εδώ.

Υπενθυμίζουμε πως ο τραγουδιστής Dave Vanian είναι το μόνο σταθερό μέλος της μπάντας, η οποία με την πιο πρόσφατη σύνθεση της κυκλοφόρησε τον τελευταίο της δίσκο, "Evil Spirits" το 2018. Μάλιστα, η επανένωση φανερώνει πως οι Vanian και Sensible ξεπέρασαν τις χρόνιες διαμάχες τους με τους James και Scabies, που οδήγησαν και στην αρχική τους ρήξη.

Ο ντράμερ Rat Scabies έχει να παίξει μαζί με την μπάντα από το 1996, ενώ η τελευταία φορά που οι τέσσερις τους συνυπήρχαν στην μπάντα ήταν το 1991.

Δείτε επίσης:

«A Beginner's Guide»: Βρετανικό punk '77 - '82

[7+1]: Rock στον κινηματογράφο, Vol. 2018

 

  • SHARE
  • TWEET