Συνεχίζουν με νέα σύνθεση οι The Black Dahlia Murder

Το συγκρότημα ανακοίνωσε συναυλία στη μνήμη του frontman του, Trevor Strnad

15/09/2022 @ 14:51

Με συνέντευξη που παραχώρησαν στο Decibel, οι The Black Dahlia Murder ανακοίνωσαν πως θα συνεχίσουν ως συγκρότημα, λίγους μήνες μετά την αυτοκτονία του frontman τους, Trevor Strnad.

Για την ακρίβεια, η μπάντα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή μιας συναυλίας στις 28 Οκτωβρίου στο Detroit, στη μνήμη του μουσικού, τιμώντας το έργο και την κληρονομιά του Strnad.

Η συναυλία θα έχει ως καλεσμένους τους Darkest Hour και Plague Years, ενώ το σχήμα αποκάλυψε πώς διαμορφώνεται πλέον η σύνθεσή του.

Συγκεκριμένα, o κιθαρίστας και συνιδρυτής Brian Eschbach αναλαμβάνει τα φωνητικά, με τον Ryan Knight να επιστρέφει έπειτα από το 2016 στο σχήμα στη θέση του κιθαρίστα.

Όπως δήλωσαν οι Τhe Black Dahlia Murder στο περιοδικό, αφιέρωσαν αρκετό καιρό αναλογιζόμενα για το εάν ήρθε το τέλος του συγκροτήματος, αλλά έκριναν πως και ο Trevor θα έπραττε το ίδιο σε αντίστοιχη περίπτωση, συνεχίζοντας το συγκρότημα, αναγνωρίζοντας πως η απόφασή τους αυτή θα αντιμετωπίσει κριτική.

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ, ενώ υπενθυμίζεται πως το πιο πρόσφατο άλμπουμ του σχήματος είναι το "Verminous" του 2020.

  • SHARE
  • TWEET