Testament: Lyric video για το ομώνυμο τραγούδι του "Brotherhood Of The Snake"

Και λεπτομέρειες για τον νέο δίσκο

03/09/2016 @ 00:42

Πρόσφατα, οι Testament ανακοίνωσαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου, "Brotherhood Of The Snake". Σήμερα, κυκλοφόρησε και το επίσημο lyric video για το ομότιτλο τραγούδι του δωδέκατου άλμπουμ των βετεράνων του thrash metal από το San Francisco. Δείτε το εδώ.

Την μίξη του άλμπουμ έχει αναλάβει ο Andy Sneap και θα είναι η πρώτη δουλειά του συγκροτήματος με το πρώην μπασίστα των Death, Steve DiGiorgio, από την εποχή του "The Gathering". Το εξώφυλλο επιμελήθηκε ο αναγνωρισμένος καλλιτέχνης Eliran Kantor, που υπογράφει και το artwork του "Dark Roots Of Earth" του 2012 και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με μπάντες όπως οι Hatebreed, οι Soulfly και οι Kataklysm.

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast την 28η Οκτωβρίου. Οι Testament θα προωθήσουν τον νέο τους δίσκο με μια Ευρωπαϊκή περιοδεία που θα περάσει από την χώρα μας τον Νοέμβριο

Τα μέλη της μπάντας δήλωσαν για τις επερχόμενες δύο εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη: «Στις συναυλίες αυτές θα παίξουμε και τραγούδια από την καινούργια δισκογραφική μας δουλειά, που θα είναι ένα από τα πιο ζόρικα, πιο thrash album που έχουμε κάνει ποτέ».

"Brotherhood Of The Snake" tracklist:

01. Brotherhood Of The Snake
02. The Pale King
03. Stronghold
04. Seven Seals
05. Born In A Rut
06. Centuries Of Suffering
07. Neptune's Spear
08. Black Jack
09. Canna-Business
10. The Number Game

  • SHARE
  • TWEET