Καμπάνια οικονομικής ενίσχυσης για τον ιδρυτή της Peaceville Records

Ο θρυλικός Paul "Hammy" Halmshaw διαγνώσθηκε με ανίατη ασθένεια

04/03/2021 @ 13:21

Ο θρυλικός ιδρυτής της Peaceville Records, Paul "Hammy" Halmshaw διαγνώσθηκε με ανίατη ασθένεια.

Η εμβληματική φυσιογνωμία, ηλικίας 56 ετών, αποκάλυψε τα δυσάρεστα νέα μέσω μιας σελίδας που δημιούργησε στο JustGiving, που στηρίζει καμπάνιες οικονομικής ενίσχυσης.

Στην εν λόγω σελίδα, την οποία μπορείτε να βρείτε εδώ, και όπου μπορείτε να διαβάσετε τόσο λεπτομέρειες για την κατάσταση του Hammy όσο και να στηρίξετε οικονομικά την προσπάθεια του, αναφέρονται:

«Έπειτα από μια ζωή μες την μουσική, αρρώστησα σοβαρά κατά τη διάρκεια του lockdown. Έμαθα πως πάσχω από κληρονομική διεσταλμένη καρδιομυοπάθεια, η οποία είναι ανίατη» .

Ουσιαστικά, μέσω της συγκεκριμένης καμπάνιας, ο Hammy επιδιώκει να συγκεντρώσει χρήματα για να τροποποιήσει το δωμάτιο και το μπάνιο του σπιτιού του στο Yorkshire, ώστε να διευκολυνθεί η καθημερινότητά του. Η συγκεκριμένη πάθηση, έχει περιορίσει δραστικά τις κινήσεις και δραστηριότητες του Hammy.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του Rocking, μπορείτε να ανατρέξετε σε έναν εισαγωγικό οδηγό στην Peaceville Records, όπου, μεταξύ άλλων, εξιστορείται το πως ο Hammy, από ντράμερ των Sore Throat, κατέληξε το 1986 να την ιδρύσει, μετατρέποντας την σε μια στέγη για την βρετανική hardcore σκηνή της εποχής, όσο και για το ανερχόμενο extreme metal των '90s, διατηρώντας έτσι μια αναγνωρίσιμη ταυτότητα έως σήμερα.

  • SHARE
  • TWEET