Και έτσι ξαφνικά, τέλος οι prog rockers Messenger

Οι Άγγλοι δημιουργήθηκαν το 2012 και πρόλαβαν να κυκλοφορήσουν δύο δίσκους που εκθειάστηκαν από κοινό και κριτικούς

29/10/2016 @ 21:07

Οι Messenger δημιουργήθηκαν στο Λονδίνο το 2012. Το 2014 κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο, "Illusory Blues", και το 2016 το "Threnodies", όμως πια αποτελούν παρελθόν.

Διαβάστε τη συνέντευξη που έδωσε ο κιθαρίστας/τραγουδιστής Khaled Lowe στον Μάνο Πατεράκη τον περασμένο Απρίλιο στον ακόλουθο σύνδεσμο. Σε αυτήν τη συνέντευξη, ο Lowe είχε πει πως φιλοδοξία του συγκροτήματος ήταν «να συνεχίσει να κυκλοφορεί ειλικρινή μουσική και να ταξιδεύει τον κόσμο για να την παίζει ζωντανά», κάτι που φαίνεται πως δεν θα εκπληρωθεί.

Μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή τους οι Messenger ανέφεραν τα εξής:

«Με βαριά καρδιά ανακοινώνουμε πως αυτό το μουσικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Πήραμε πολλά μηνύματα σχετικά με το status μας και γιατί πρόσφατα ακυρώσαμε περιοδείες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ. Μετά από πολλή εξέταση, καταλήξαμε ότι αυτή είναι η σωστή απόφαση.

Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα δεν περιμέναμε ότι θα μοιραζόμασταν τη σκηνή με μερικά από τα μεγαλύτερα progressive rock ονόματα, θα κερδίζαμε βραβεία και θα κυκλοφορούσαμε δύο δίσκους με τόσο θετικές κριτικές. Ήταν ένα όνειρο που πραγματοποιήθηκε για όλους μας! Σας ευχαριστούμε!

Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για μόνιμη διάλυση. Αλλά, προς το παρόν, δεν θα υπάρχουν Messenger για το άμεσο μέλλον.»

  • SHARE
  • TWEET