Επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες οι Soen

Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν την άνοιξη 2022 οι Σουηδοί progressive metallers

30/11/2021 @ 13:50

Οι Soen με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψαν πως θα επιστρέψουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες την άνοιξη του 2022.

Συγκεκριμένα, το σπουδαίο σουηδικό progressive metal σχήμα αναμένεται να εμφανιστεί, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας Imperial European Tour 2022, την Πέμπτη 26 Μαΐου στο Principal Club Theater της Θεσσαλονίκης και την επομένη, Παρασκευή 27 Μαΐου, στο Gagarin 205 Live Music Space, με την διοργάνωση να αναλαμβάνει η Made Of Stone Productions.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στον ακόλουθο σύνδεσμο, με το συγκρότημα να έχει κυκλοφορήσει στις αρχές της χρονιάς το εξαιρετικό "Imperial", το οποίο αναδείχθηκε από την συντακτική ομάδα του site ως ένα από τα 10 metal αλμπουμ του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους.

Υπενθυμίζεται πως οι Soen είχαν εμφανιστεί για τελευταία φορά στην Ελλάδα το 2019, στα πλαίσια της προώθησης του "Lotus", που είχε ψηφισθεί από το Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ της χρονιάς.

Επιπρόσθετα, εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στη συνέντευξη που παραχώρησαν οι Martin Lopez και Joel Ekelof στον Άλκη Κοροβέση τον φετινό Ιανουάριο με αφορμή τη δισκογραφική επιστροφή της μπάντας.

  • SHARE
  • TWEET