Δείτε το video για το νέο τραγούδι του Sivert Hoyem

Το "Aim For The Heart" θα περιλαμβάνεται στο επερχόμενο "On Αn Island"

09/11/2023 @ 16:44

SIVERT HØYEM - Aim For The Heart - Νέο τραγούδι

Ακούστε το! Κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Δείτε το video του "Aim For The Heart"

«And all I want is someone
Who will strike me down again
And raise me up again
Raise me up again
I know you can
»

Αυτό είναι το δεύτερο single που βγάζει ο Sivert Hoyem από το καινούργιο άλμπουμ του "On Αn Island" που θα κυκλοφορήσει τη νέα χρονιά.

Εκεί που το προηγούμενο τραγούδι, "The Rust" ήταν σκοτεινό και μοναχικό, το "Aim For The Heart" ξεχωρίζει για την πιο αισιόδοξη ματιά του, και ο Sivert έχει γυρίσματα που σε κάποιες στιγμές θυμίζουν τον Bryan Ferry ενώ στη μουσική αχνοδιακρίνονται κάποιες latin και mexican πινελιές.

Ο Sivert αποδεικνύει με αυτά τα δύο τραγούδια που κυκλοφόρησαν, ότι μπορεί να τραγουδάι σαν άγγελος όταν θέλει και σαν διάβολος όταν χρειάζεται.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Sivert και οι συνεργάτες του μετακόμισαν στο παλιό σπίτι της ενορίας Zoar, στο Nyksund και έστησαν ένα αυτοσχέδιο στούντιο. Είχαν στο μυαλό τους να κάνουν κάτι "απλό και απογυμνωμένο" – μαζί τους είχαν και τον ηχολήπτη, Bjarne Stensli.

Σε ένα εντυπωσιακό περιβάλλον, σε αυτό που κάποτε ήταν το δεύτερο μεγαλύτερο ψαροχώρι της περιοχής του Vesterålen (η περιοχή καταγωγής των Madrugada) γεννήθηκε το άλμπουμ "On Αn Island.

Τα πάντα ηχογραφήθηκαν μέσα σε 14 πυρετώδεις ημέρες, και δούλεψαν κυρίως ως τρίο - o Sivert, o Christer Knutsen (σταθερός συνεργάτης του Sivert, που σε αυτό το άλμπουμ είναι και συμπαραγωγός) και o ντράμερ Børge Fjordheim. 

Η μίξη έγινε από τον «θρύλο» Tchad Blake. Δεν είχε γραφτεί τίποτα πριν και όλη η δουλειά βγήκε αυθόρμητα και αβίαστα, και έχουν συμπεριληφθεί όλα, ακόμα και οι τυχαίοι θό ρυβοι, το τρίξιμο των ξύλων, το «θρόισμα των φαντασμάτων»...

Στο πρώτο άκουσμα το άλμπουμ αφήνει έντονη την αίσθηση του "northern gothic" να πλανιέται στην ατμόσφαιρα.

Διαχρονικό, άμεσο, διαισθητικό και ωμό, σαν να μεταφέρεσαι στο Vesterålen τον Σεπτέμβριο, όταν πλέον είναι μακριές και κρύες οι νύχτες.

Το άλμπουμ "On An Island" θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου του 2024.

Credits
Sivert Høyem (vocals, tambourine)
Christer Knutsen (piano, electric guitar)
Børge Fjordheim (drums, percussion, vibraphone)
Cato Salsa (fender rhodes)
Øystein Frantzvåg (bass guitar)
Producer: Christer Knutsen
Masterer: Greg Calbi
Producer: Sivert Høyem
Masterer: Steve Fallone
Mixer: Tchad Blake
Writer: Christer Knutsen
Writer: Sivert Høyem
DOP: Andreas Hornoff
Edited by: Jan Arne Storkås

  • SHARE
  • TWEET