Δείτε τη Sharon Van Etten να διασκευάζει το "Hurt" των Nine Inch Nails

Η υπέροχη εκτέλεση αποτελεί μέρος καμπάνιας για την ενθάρρυνση συζήτησης γύρω από θέματα ψυχικής υγείας

30/09/2020 @ 12:01

Η Sharon Van Etten, ηχογράφησε μια διασκευή στο εμβληματικό "Hurt" των Nine Inch Nails, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, αποτελώντας την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά "Song that Found Me at the Right Time".

Συγκεκριμένα, ο μουσικός οργανισμός Sound of Saving, που επικεντρώνεται στην αντιμετώπιση ζητημάτων ψυχικής υγείας, σε συνεργασία με την τηλεφωνική γραμμή National Suicide Prevention Lifeline δημιούργησαν την συγκεκριμένη σειρά από video, έχοντας ως στόχ,ο την ενθάρρυνση της συζήτησης γύρω από θέματα ψυχικής υγείας.

Η Van Etten, πριν διασκευάσει το διάσημο, τελευταίο κομμάτι από το κλασικό άλμπουμ των Nine Inch Nails "The Downward Spiral", μίλησε για τα προσωπικά της βιώματα γύρω από θέματα ψυχικής υγείας καθώς και τη σύνδεσή της με το τραγούδι:

«Ήμουν το κλασικό μεσαίο παιδί της οικογένειας και ένιωθα διαρκώς πως δεν με καταλαβαίνουν. Ο μεγαλύτερος αδερφός μου ήταν αυτός με τον οποίο επικοινωνούσα καλύτερα γύρω από μουσικά θέματα. Όταν μάθαινα να παίζω κιθάρα, αυτός μου έδωσε ένα κουτί από κασσέτες.

Την στιγμή που άκουσα το "Hurt", θυμάμαι να ταυτίζομαι τόσο πολύ. Συνειδητοποίησα επίσης πως και ο αδερφός μου το άκουγε συχνά, και πως, παρά το γεγονός πως δεν συζητούσαμε ποτέ τα προσωπικά μας προβλήματα, μοιραζόμασταν απόψεις για την μουσική.

Ήταν η πρώτη ένδειξη πως ο αδερφός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί μου σε ένα βαθύτερο βαθμό από την απλή ανταλλαγή μουσικής».

Υπενθυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες η Van Etten συνεργάστηκε με τον Josh Homme, διασκευάζοντας το "(What’s So Funny ’Bout) Peace, Love and Understanding?" των Elvis Costello & The Attractions, ενώ πριν λίγα χρόνια υπέγραψε το soundtrack της ταινίας "Strange Weather".

O πιο πρόσφατος δίσκος της μουσικού, "Remind Me Tommorow", κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο.

  • SHARE
  • TWEET