Scott Ian: «Αυτό είναι το καλύτερο ντεμπούτο μπάντας των "Big Five" του thrash metal»

O ιθύνων νους των Anthrax τίμησε στον λογαριασμό στο Instagram έναν κλασικό metal δίσκο

26/04/2021 @ 11:29

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram, o ιθύνων νους των Anthrax, Scott Ian επέλεξε το αγαπημένο του ντεμπούτο από μπάντα που ανήκει στους περίφημους "Big Five" του thrash metal.

Συγκεκριμένα, ο Ian δήλωσε πως το εμβληματικό ντεμπούτο των Exodus, "Bonded By Blood", που κυκλοφόρησε πριν 36 χρόνια είναι το καλύτερο ντεμπούτο που έβγαλε οποιαδήποτε μπάντα της εν λόγω συνομοταξίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο όρος "Big Five", χρησιμοποιείται από οπαδούς και τύπο σπανιότερα από τον επικρατούντα "Big Four", που ως γνωστόν περιλαμβάνει την τετράδα Metallica, Slayer, Megadeth και Anthrax.

To "Bonded By Blood" περιλαμβάνεται στα 100 καλύτερα metal άλμπουμ των '80s, όπως αναδείχθηκαν από τη συντακτική ομάδα του Rocking.

Υπενθυμίζεται πως η εμβληματική thrash metal μπάντα των Exodus αναμένεται να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του "Blood In Blood Out" του 2014, ονόματι "Persona Non Grata", το προσεχές καλοκαίρι.

Σε άλλα σχετικά νέα με την μπάντα, ο ντράμερ Tom Hunting, διαγνώσθηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου, γεγονός το οποίο δημοσιοποίησε μέσω μιας ιδιαίτερης και θαρραλέας ανακοίνωσης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Scott Ian (@scottianthrax)

  • SHARE
  • TWEET