Exodus: Με σπάνιας μορφής καρκίνο διαγνώσθηκε ο ντράμερ τους

O Tom Hunting δημοσιοποίησε το πρόβλημα υγείας του για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο

14/04/2021 @ 11:35

Ο ντράμερ των Exodus, Tom Hunting, αποκάλυψε πως έχει διαγνωσθεί με μιας σπάνιας μορφής καρκίνο. Ο Αμερικανός μουσικός έβγαλε μια ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως διαγνώσθηκε με καρκίνωμα πλακωδών κυττάρων στο στομάχι.

«Σήμερα θα ξεκινήσω θεραπεία για καρκίνωμα πλακωδών κυττάρων. Είναι ένας γαστρικός καρκίνος που διαγνώσθηκε στο ανώτερο στομάχι μου τον Φεβρουάριο. Το δημοσιοποιώ ώστε να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο να προσέξει συμπτώματα του στομαχιού και του ισοφάγου. Αν επιμένουν, να το ελέγξετε. Δεν θα είμαι ντροπαλός για αυτό. Πιστεύω πως αν μπορώ να βοηθήσω κάποιον με ό,τι έμαθα, ή κάποιος εκεί έξω έχει πληροφορίες να μοιραστεί μαζί μου, κερδίζουμε και οι δύο. Όταν μπορείς να ονοματίσεις τον εχθρό, είναι ενδυναμωτικό, και είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να το σκοτώσεις» είπε ο Hunting.

«Οκ, ακούσατε τα άσχημα νέα. Τα καλά νέα είναι ότι νιώθω τέλεια σωματικά. Θα το χτυπήσω σαν ένα ταμπούρο που μου χρωστάει λεφτά. Έχω εξαιρετικούς γιατρούς και μεγάλο σύστημα συμπαράστασης, έναν ολόκληρο στρατό. Είμαι έτοιμος για την μάχη» συνέχισε ο διάσημος μουσικός.

«Έχουμε πολλά να γιορτάσουμε φέτος με την κυκλοφορία ενός άλμπουμ καθοριστικού για την καριέρα μας και τις περιοδείες. Είμαι εκστασιασμένος για να το ακούσουν όλοι, και ακόμα πιο ενθουσιασμένος να βγώ εκεί έξω και να το παίξω. Θα σας δω όλους πολύ σύντομα» ολοκλήρωσε ο ντράμερ της thrash μπάντας.

Οι Exodus ολοκλήρωσαν το "Persona Non Grata", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι.

  • SHARE
  • TWEET