Οι Scorpions αναβάλλουν συναυλίες στην Ευρώπη λόγω τραυματισμού του Matthias Jabs

Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση της μπάντας για τις πρώτες ημερομηνίες της επικείμενης περιοδείας

12/05/2022 @ 12:54

Οι Scorpions αναγκάστηκαν να μεταθέσουν ημερομηνίες από την επικείμενη περιοδεία τους εξαιτίας ενός αδιευκρίνηστου τραυματισμού του Matthias Jabs.

Οι τρεις πρώτες συναυλίες του επερχόμενου Ευρωπαϊκού σκέλους της παγκόσμιας περιοδείας θρυλικού γερμανικού hard rock σχήματος αναβλήθηκαν λόγω ενός αδιευκρίνιστου τραυματισμού του κιθαρίστα της μπάντας, με τους σχετικούς διοργανωτές να αναμένονται να ανακοινώσουν τις νέες ημερομηνίες το προσεχές διάστημα.

Συγκεκριμένα, οι συναυλίες σε Λισαβόνα (10 Μαΐου), Τουλούζ (13 Μαΐου) και Λιλ (15 Μαΐου) θα μετατεθούν με την περιοδεία να συνεχίζεται κανονικά αρχής γενομένης από τις 17 Μαΐου.και την εμφάνιση στην Accor Arena στο Παρίσι.

Με ανακοίνωσή του, ο Klaus Meine ανέφερε:

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να απογοητεύσουμε τους οπαδούς μας στις τρεις αυτές ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας μας και ζητούμε από όλους όσους έχουν προμηθευτεί εισιτήρια την κατανόησή τους».

Σημειώνεται πως οι Scorpions, που κυκλοφόρησαν νωρίτερα μες την χρονιά το ποιοτικό "Rock Believer" αναμένονται να εμφανιστούν τον Ιούλιο στο Ο.Α.Κ.Α μαζί με τον Alice Cooper.

  • SHARE
  • TWEET