Έφυγε από τη ζωή ο Charlie Watts των Rolling Stones

Ο σπουδαίος ντράμερ συμμετείχε σε όλα τα στούντιο άλμπουμ του θρυλικού συγκροτήματος

24/08/2021 @ 20:25

Εφυγε από τη ζωή ο εμβληματικός ντράμερ των Rolling Stones, Charlie Watts σε ηλικία 80 ετών.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανακοίνωση του εκπροσώπου του, Bernard Doherty, η οποία ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Με μεγάλη μας θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας Charlie Watts. Απεβίωσε ειρηνικά σε νοσοκομείο του Λονδίνου, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του. Ο Τσάρλι ήταν ένας χαρισματικός σύζυγος, πατέρας και παππούς καθώς και, ως μέλος των Rolling Stones, ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του.

Σας παρακαλούμε ευγενικά να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειάς του, των υπόλοιπων μελών της μπάντας και των φιλικών του προσώπων αυτες τις δύσκολες ώρες».

Ο Watts ήταν αναπόσπαστο μέλος του θρυλικού συγκροτήματος από το 1963 όταν και έγινε μέλος της μπάντας, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως λόγω προβλημάτων υγείας που τον οδήγησαν πριν λίγες εβδομάδες και σε μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση, είχε ανακοινώσει πως δεν θα συμμετείχε στην επικείμενη περιοδεία του συγκροτήματος, με τον μακροχρόνιο συνεργάτη της μπάντας, Steve Jordan να είναι ο αντικαταστάτης του.

Σημειώνεται πως η αγάπη του για τη jazz μουσική τον ώθησε στο να στραφεί προς το drumming, μια επιρροή που ο ίδιος μετέφερε και στους Rolling Stones καθώς και στα κατά καιρούς side project του, ενώ συμμετείχε σε όλους τους στούντιο δίσκους του ιστορικού σχήματος.

  • SHARE
  • TWEET