Robert Trujillo: «Ακόμη δεν έχουμε κάνει τον καλύτερο δίσκο των Metallica...»

Σε νέα του συνέντευξη, ο μπασίστας των Metallica σχολίασε το "Hardwired… To Self-Destruct"

19/06/2017 @ 14:05

Ο Robert Trujillo έδωσε πρόσφατα μια νέα συνέντευξη στον ραδιοφωνικό παραγωγό Jenn Marino, ο οποίος το 2014 είχε ενώσει τις δυνάμεις του με τον μπασίστα των Mötley Crüe και Sixx:A.M. Nikki Sixx, ως συμπαραγωγός των "Sixx Sense With Nikki Sixx" and "The Side Show Countdown With Nikki Sixx".

Στην συζήτηση που είχαν οι δυο τους, ο μπασίστας των Metallica σχολίασε τον νέο δίσκο τους, "Hardwired… To Self-Destruct":

«Το "Hardwired..." για μένα είναι ένας συνδυασμός του να γινόμαστε καλύτεροι ως μπάντα μαζί με του να περνάμε υπέροχα με τον παραγωγό μας. Ο Greg Fidelman ευθύνεται για το πώς ακούγεται αυτός ο δίσκος και για το ότι μας έκανε να παίξουμε καλύτερα. Αναγνωρίζω πως ως μπασίστας είχα την τύχη στην καριέρα μου να συνεργαστώ με ήρωές μου και να παίξω πολλά διαφορετικά στυλ, αλλά σε αυτό το άλμπουμ είχε να κάνει με την τέχνη της απλότητας [...] Πιστεύω πως ακόμη εξελισσόμαστε. Δημιουργικά, υπάρχει εκπληκτική ενέργεια και αυτό φαίνεται στον δίσκο και στην υποδοχή του. Νοιώθω πως είναι μια καλή εποχή για να είσαι μέλος του συγκροτήματος»,

αλλά και το επόμενο δισκογραφικό βήμα των Metallica:

«Εγώ προσωπικά ενθουσιάζομαι με τη δημιουργικότητα και το νοιώθω κι εγώ, έχω ακούσει και τον James να το λέει, ότι δεν έχουμε ακόμη κάνει τον καλύτερο Metallica δίσκο όλοι εμείς μαζί. Κι αυτό είναι καλό. Έχουμε κι άλλο μέσα μας και νοιώθω κάπως σαν μια νέα αρχή να συμβαίνει εδώ».

  • SHARE
  • TWEET