O Rob Zombie ανακοίνωσε την επόμενη ταινία του

«Το νέο μου project είναι κάτι που επιδιώκω εδώ και 20 χρόνια!»

08/06/2021 @ 11:44

Ο Rob Zombie με ανάρτησή του στο Instagram, ανακοίνωσε την επόμενη ταινία που πρόκειται να σκηνοθετήσει.

Συγκεκριμένα, ο πολυπράγμων καλλιτέχνης, θα μεταφέρει στο σινεμά την κλασική κωμική σειρά, όπου αντλούσε έμπνευση από τον υπερφυσικό τρόμο, από τα '60s, "The Munsters", δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

«Οι φήμες είναι αληθείς! Το νέο μου project είναι κάτι που επιδιώκω εδώ και 20 χρόνια! "The Munsters"! Συντονισθείτε για όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες καθώς προχωράμε».

Η εν λόγω σειρά, είχε διαρκέσει για δύο χρόνια, από τον Σεπτέμβριο του 1964 έως τον Μάιο του 1966, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ η ταινία αναμένεται να διανεμηθεί μέσω του NBC, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει από τον περασμένο μήνα.

Στην ταινία αναμένεται να πρωταγωνιστούν, η σύζυγος και σταθερή συνεργάτρια του Zombie, Sheri Moon, ως Lily Munster και ο Jeff Daniel Phillips στο ρόλο του Herman Munster.

Η διασκευή του Zombie στο "The Munsters" προβλέπεται να είναι η πρώτη ταινία του από το "3 From Hell" του 2019.

Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο ο Zombie κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο εδώ και μια πενταετία, "The Lunar Injektion Cool Aid Eclipse Conspiracy", το οποίο βρέθηκε και στην κορυφή του Billboard, ενώ πριν λίγες ημέρες παρουσίασε με το supergroup των L.A. Rats μια διασκευή στο "I've Been Everywhere" του Αυστραλού country μουσικού Geoff Mack.

Δείτε επίσης:

Σε βινύλιο κυκλοφορεί για πρώτη φορά το soundtrack του "The Lords Of Salem"

  • SHARE
  • TWEET