Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης πυρόπληκτων με R 'n' R Children, Enemy Of Reality και Passengers In Panic

Τρία μουσικά συγκροτήματα του ροκ και μέταλ ήχου ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια συναυλία αλληλεγύης τον Οκτώβριο

16/09/2021 @ 14:17

Συναυλία Οικονομικής Ενίσχυσης Πυρόπληκτων

Rock'n' Roll Children | Enemy Of Reality | Passengers In Panic

Κυριακή 3 Οκτωβρίου | Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης - Δημήτρης Κιντής

Οι πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική, την Εύβοια, αλλά και όλη την επικράτεια, δημιούργησαν εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για τους διαμένοντες στις πληγείσες περιοχές. Πολλοί έχασαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους, ενώ ανυπολόγιστο είναι το μέγεθος της φυσικής καταστροφής, με χιλιάδες στρέματα δασικών εκτάσεων να έχουν καταστραφεί και τεράστιο αριθμό ζώων να έχουν χάσει άδικα την ζωή τους στις φωτιές.

Τρία μουσικά συγκροτήματα του ροκ και μέταλ ήχου, γνωστά για τις κοινωνικές τους ευαισθησίες και με ενεργό δράση στο αλληλέγγυο μέτωπο, ενώνουν τις δυνάμεις τους, σε μία μεγάλη συναυλία, την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στον ανοιχτό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Ηλιούπολης - Δημήτρης Κιντής. Κεντρικό στόχο της εκδήλωσης αποτελεί η συλλογή χρηματικών πόρων για παροχή βοήθειας στους παθόντες. Τα καθαρά έσοδα της συναυλίας θα δωριστούν στον Ερυθρό Σταυρό, μία από τις οργανώσεις που δραστηριοποιήθηκε και ακόμη δραστηριοποιείται πολύ ενεργά στις πληγείσες περιοχές.

Εκ των συγκροτημάτων: "Σε άλλη μία πολύ δύσκολη χρονιά για τους εργαζόμενους της τέχνης, δίνουμε το παρόν. Θέτουμε ως κύριο στόχο μας να παρέχουμε την μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια μέσω των εσόδων της συναυλίας, πραγματοποιώντας οικονομική συνεισφορά στις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού στις πυρόπληκτες περιοχές. Επιθυμούμε όμως και να περάσουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης. Να θυμίσουμε στον κόσμο, πως μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες, και πως όσο κι αν το ύφος της μουσικής μας φαντάζει "σκληρό" στον μέσο ακροατή, στην μεγάλη παρέα που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φτιάξει, μοιραζόμενοι μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους, χωράνε όλοι οι συνάνθρωποί μας, κι ακόμη περισσότερο εκείνοι που έχουν πραγματικά ανάγκη την βοήθειά μας. Ενότητα - αλληλεγγύη - rock'n'roll!"

Rock 'n' Roll Children Enemy Of Reality Passengers In Panic

Εισιτήρια προπωλούνται μέσω του viva.gr και του δικτύου καταστημάτων του.

Ticket link: Viva.gr

FB Event page

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET