Rage Against The Machine και Run The Jewels παίζουν μαζί το "Close Your Eyes (ACTF)"

Στην ίδια συναυλία άνθρωποι της ασφάλειας επιτέθηκαν κατά λάθος στον Tom Morello

25/07/2022 @ 14:34

Η περιοδεία επανένωσης των Rage Against The Machine, πρώτη έπειτα από έντεκα χρόνια, βρίσκεται σε εξέλιξη, έχοντας μαζί τους τους Run The Jewels.

Κατά τη διάρκεια του σετ της τετράδας στη συναυλία τους στο Toronto, συνέβη μια, μάλλον αναμενόμενη, συνεργασία των δύο συγκροτημάτων. Συγκεκριμένα, οι Run The Jewels εμφανίστηκαν επί σκηνής μαζί με τους RATM για να διασκευάσουν το διάσημο κομμάτι τους, "Close Your Eyes (And Count To F*ck)" μέσα από το δεύτερο άλμπουμ τους.

Με τον Zack de la Rocha καθιστό, εξαιτίας ενός ατυχήματός του στη δεύτερη συναυλία της περιοδείας, να συμμετέχει στα φωνητικά όπως πράττει στην αρχική εκδοχή, το υπόλοιπο συγκρότημα ανέλαβε το ρυθμικό μέρος, σε μια στιγμή που μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ.

Επιπρόσθετα, αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια συναυλία, κατά τη διάρκεια του "Killing In The Name" στο encore, ένας οπαδός ανέβηκε στη σκηνή με αποτέλεσμα, οι άνθρωποι της ασφάλειας που επενέβησαν αμέσως στην πορεία να επιτεθούν και στον Morello, ρίχνοντας τον κάτω.

Υπενθυμίζεται πως ο πιο πρόσφατος δίσκος των Run The Jewels, "RTJ4", στον οποίο συμμετέχει εκ νέου ο de la Rocha στο κομμάτι "JU$T", αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020.

  • SHARE
  • TWEET