Επανενώνονται οι Pulp σύμφωνα με τον Jarvis Cocker

Το σχήμα αναμένεται να επιστρέψει συναυλιακά το 2023

26/07/2022 @ 12:01

Το 2023, ο κλασικός δίσκος των Pulp, "This is Hardcore", συμπληρώνει 25 χρόνια από την κυκλοφορία του και όπως φαίνεται θα αποτελέσει αφορμή για μια επανένωσή τους.

Όπως αποκάλυψε ο Jarvis Cocker σε Q&A του Guardian, στα πλαίσια της προώθησης της βιογραφίας του "Bood Pop, Bad Pop:, την επόμενη χρονιά το σχήμα θα πραγματοποιήσει μερικές συναυλίες.

Για την ακρίβεια, οπαδός τον Pulp ρώτησε τον Cocker αναφορικά με μια αινιγματική ανάρτησή του πριν από λίγες ημέρες, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, στην οποία εμφανίστηκε ο στίχος "What exactly do you do for an encore?" μέσα από το εμβληματικό άλμπουμ.

Ο Cocker εξήγησε πως ήταν σκόπιμη η χρήση, αφού οι Pulp θα επιστρέψουν συναυλιακά, και αν και προς το παρόν είναι άγνωστες οι ημερομηνίες, θα πρόκειται για τις πρώτες συναυλίες που δίνει το σχήμα έπειτα από το 2012.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε την ανταπόκριση του Rocking από την εμφάνισή των Pulp στο TerraVibe το 2011, ενώ υπενθυμίζεται πως ο Cocker, συμμετείχε στο soundtrack του "The French Dispatch" του Wes Anderson, καθώς και ότι κυκλοφόρησε το ποιοτικό "Beyond The Pale" με το σχήμα του JARV IS, δίσκο που αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2020.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @jarvisbransoncocker

  • SHARE
  • TWEET