Ο Paul McCartney άρχισε το ποτό όταν διαλύθηκαν οι Beatles

«Πώς συνεχίζεις μετά από ένα τέτοιο παρελθόν;»

25/05/2016 @ 13:02

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC Radio ο Paul McCartney αναφέρει πως η διάλυση των Beatles, το 1970, τον «έριξε» σε κατάθλιψη. Παραδέχθηκε πως εκείνη την περίοδο της ζωής του στράφηκε στο αλκοόλ και πως έκανε σκέψεις να εγκαταλείψει την μουσική.

«Ήμουν τόσο στεναχωρημένος… Χώριζα από τους παλιούς μου φίλους. Με τον καιρό άρχισα να πίνω μεγάλες ποσότητες αλκοόλ. Στην αρχή ήταν το μόνο πράγμα που μπορούσε να με παρηγορήσει αλλά μετά από λίγο σταμάτησα να περνάω καλά. Ήταν πολύ δύσκολο να σκεφτώ τι να κάνω μετά τους Beatles. Πώς συνεχίζεις μετά από ένα τέτοιο παρελθόν; Κράτησε περίπου ένα χρόνο και μετά έφτιαξα τους Wings», δηλώνει ο McCartney.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Macca αναφέρεται στον John Lennon και στο πόσο τυχερός νιώθει που κατάφεραν να αποκαταστήσουν τις σχέσεις τους πριν τον θάνατό του.

«Ένιωσα πολύ όμορφα που τα ξαναβρήκα με τον John πριν πεθάνει. Θα ήταν πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω αν… Ήταν δύσκολο, ούτως ή άλλως».

Και η συνέντευξη καταλήγει με τον Paul να δηλώνει: «Είμαι κλειστός τύπος. Δεν έχει νόημα να δίνω συνέχεια συνεντεύξεις και να λέω τι σκέφτομαι. Οι σκέψεις μου αποτυπώνονται στη μουσική και τα τραγούδια».

  • SHARE
  • TWEET