Οι Iron Maiden στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Θριαμβευτική επιστροφή στην χώρα μας για τους Βρετανούς θρύλους του heavy metal

01/12/2021 @ 17:20

Οι Iron Maiden ανακοινώνουν έξι ακόμη ευρωπαϊκά show της "Legacy Of The Beast World Tour 2022", συμπεριλαμβάνοντας μία εμφάνιση στην Ελλάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 16 Ιουλίου 2022.

Το show που απέσπασε τις πιο διθυραμβικές κριτικές παγκοσμίως έρχεται στην Ελλάδα με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί!

Προπώληση εισιτηρίων 4 Δεκεμβρίου 2021 στις 10:00 π.μ.

Iron Maiden - Legacy Of The Beast Tour '22

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 - Ολυμπιακό Στάδιο

Iron Maiden 16 Ιουλίου ΟΑΚΑ

Οι Iron Maiden πρόσθεσαν άλλες έξι ευρωπαϊκές ημερομηνίες στην περιοδεία "Legacy Of The Beast 2022", συμπεριλαμβανομένου του Ολυμπιακού Σταδίου, στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου. Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει στις 4 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. Όπως πάντα, θα υπάρχει αποκλειστική προπώληση για τα μέλη του fan club των Iron Maiden. Special guests στη συναυλία θα είναι οι Airbourne και support act οι Lord Of The Lost.

Το show αυτό έχουν ήδη δει σχεδόν δύο εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο και το έχουν αγκαλιάσει οι θαυμαστές και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για το πιο θεαματικό show στη μέχρι τώρα πορεία του συγκροτήματος, με μια set list αγαπημένων κομματιών από τις προηγούμενες δεκαετίες. Το show του 2022 θα έχει και μια μικρή γεύση από το νέο στούντιο άλμπουμ "Senjutsu" των Maiden - το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στη θέση #1 στην Ελλάδα και παίζεται ζωντανά για πρώτη φορά.

Όπως αναφέρει ο μάνατζερ του συγκροτήματος, Rod Smallwood, «Το επόμενο καλοκαίρι θα μπορέσουμε επιτέλους να έχουμε την τεράστια ευρωπαϊκή περιοδεία Legacy of the Beast σε στάδια, η οποία είχε αρχικά οριστεί για το 2020 και από τότε άλλαξε ημερομηνία δύο φορές! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να προσθέσουμε συναυλίες σε μερικές από τις σπουδαιότερες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, όπου δεν έχουμε εμφανιστεί ποτέ. Θα κάνουμε μερικές αλλαγές στην παραγωγή και στο setlist για να προσθέσουμε μερικά τραγούδια από τον καινούριο δίσκο «Senjutsu» και σχεδιάζουμε να γίνει η Legacy of the Beast tour περισσότερο θεαματική από το αρχικό show, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα συμπεριλάβουμε όλα τα στοιχεία της αρχικής περιοδείας και τα αγαπημένα μας Maiden τραγούδια. Θα απολαύσουμε επί σκηνής το Spitfire αεροπλάνο, τον Icarus κι ένα φαντασμαγορικό κι εντυπωσιακό show με φωτιές και πυροτεχνήματα. Θα προσπαθήσουμε ωστόσο να σας ταρακουνήσουμε λίγο, μιας και πλέον ο αγαπημένος μας Trooper Eddie θα έχει σοβαρό ανταγωνισμό σε έναν νέο “Senjutsu κόσμο” τον οποίο θα προσθέσουμε στα σκηνικά.»

Ο τραγουδιστής των Maiden, Bruce Dickinson προσθέτει: «Ανυπονούμε για τη συναυλιακή μας επιστροφή στην Ευρώπη την επόμενη χρονιά κι είναι υπέροχο το γεγονός ότι μπορούμε να προσθέσουμε την Αθήνα, αλλά και τα υπόλοιπα shows σε πόλεις της Ανατολικής Ευρώπης που υπάρχουν χιλιάδες Maiden fans. Είμαι πραγματικά ενθουσιαμένος σχετικά με τις νέες προσθήκες της περιοδείας όπου και θα παρουσιαστεί ένα εντυπωσιακό υπερθέαμα, για αυτόν τον λόγο ανυπομονούμε να δουν όλοι όσα έχουμε ετοιμάσει για αυτούς. Όλοι μας στο συγκρότημα απολαύσαμε την Legacy περιοδεία για αυτό και περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή που θα βγούμε και πάλι στον δρόμο και θα διασκεδάσουμε με όλους τους fans μας που έχουμε τόσο καιρό να δούμε!»

Η πλήρης λίστα των νέων ημερομηνιών που προστέθηκαν στην ευρωπαϊκή περιοδεία είναι η ακόλουθη:

22 Μαΐου        Κροατία          Ζάγκρεμπ, Arena Zagreb
24 Μαΐου        Σερβία            Βελιγράδι, Stark Arena
26 Μαΐου        Ρουμανία        Βουκουρέστι, Romexpo Outdoor
29 Μαΐου        Ουκρανία        Κίεβο, VDNG
13 Ιουλίου      Βουλγαρία      Σόφια, Arena Armeec
16 Ιουλίου      Ελλάδα           Αθήνα, Ολυμπιακό Στάδιο 

Αν θες να δεις την πλήρη λίστα των ημερομηνιών των ευρωπαϊκών σταθμών της περιοδείας Legacy Of The Beast 2022 Tour, ακολούθησε τον σύνδεσμο ironmaiden.com

H παραγωγή και το setlist του The Legacy of the Beast tour είναι εμπνευσμένα από το βραβευμένο δωρεάν mobile game των Iron Maiden το οποίο είναι διαθέσιμο για να το κατεβάσει όποιος το επιθυμεί σε πλατφόρμα iOS, αλλά και Android μέσω του ironmaiden.com/play.

Η γενική προπώληση εισιτήριων για τη μεγαλειώδη επιστροφή των Iron Maiden θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ., ενώ αποκλειστικά τα μέλη του Fan Club του συγκροτήματος θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ.

Tα εισιτήρια ξεκινούν από 45€
(πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.

ironmaiden.com
highpriority.gr
ticketmaster.gr

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET