Ο Gus G. μεταπηδά από την ESP στην Jackson

Ο Έλληνας κιθαρίστας των Firewind/Ozzy Osbourne αλλάζει εξοπλισμό

23/06/2016 @ 19:56

Ο βιρτουόζος Έλληνας κιθαρίστας, Gus G., γνωστός εκτός των άλλων από τις δουλειές του με τους Firewind και την μπάντα του Ozzy Osbourne, αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ της ESP καθώς μεταπήδησε στο δυναμικό της εταιρείας κατασκευής ηλεκτρικών κιθαρών και μπάσων, Jackson.

Ο Gus G. έχει ηχογραφήσει πολυάριθμους δίσκους και έχει δώσει συναυλίες σε όλον τον κόσμο σαν μέλος συγκροτημάτων από τους Arch Enemy μέχρι τους Dream Evil, τη δική του μπάντα των Firewind, καθώς και στο πλευρό του Ozzy Osbourne, αφού τον είχε επιλέξει προσωπικά ο θρυλικός τραγουδιστής τον Αύγουστο του 2009.

«Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος και αισθάνομαι τιμή που ανακοινώνω ότι είμαι μέλος της οικογένειας της Jackson. Δουλεύουμε σε νέες εκδόσεις της star-shaped κιθάρας μου με την οποία παίζω για πάνω από δώδεκα χρόνια. Επιπλέον, τώρα πια οι custom κιθάρες μου θα φτιάχνονται από τον θρυλικό Mike Shannon, ο οποίος έφτιαξε την πρώτη Jackson του Randy Rhoads. Αυτό μου προκαλεί ανατριχίλα και πολλαπλασιάζει τον ενθουσιασμό μου!»

Ο Gus G. θα περιοδεύσει στις Η.Π.Α. αυτό το καλοκαίρι, δίνοντας είκοσι solo συναυλίες στα πλαίσια του Operation Domination Tour.

  • SHARE
  • TWEET