Ο Dave Mustaine απαγόρευσε στον King Diamond να παίξει με τους Volbeat εξαιτίας...σατανικών υπονοιών!

Έτσι αφήνει να εννοηθεί ο κιθαρίστας των Mercyful Fate, Hank Shermann

11/06/2016 @ 21:21

Ο Hank Shermann, ο θρυλικός κιθαρίστας των Mercyful Fate που έπαιζε κιθάρα και στους Volbeat στην αμερικάνικη περιοδεία τους το 2012, δήλωσε πως ο Dave Mustaine των Megadeth δεν είχε επιτρέψει στον King Diamond να τραγουδήσει μαζί με τους Volbeat στο Gigantour (το περιοδεύον φεστιβάλ που κατά καιρούς οργάνωνε ο Mustaine).

Όταν το Gigantour είχε φτάσει στον τόπο διαμονής του King Diamond, το Dallas, πριν τέσσερα χρόνια, οι Volbeat τον είχαν καλέσει να τραγουδήσει μαζί τους επί σκηνής το κλασικό κομμάτι των Mercyful Fate, "Come To The Sabbath". Όμως, όπως δηλώνει ο Shermann στο Vita In Musica, «τελικά ο Dave Mustaine δεν ήθελε να ανέβει ο King στη σκηνή και να τραγουδήσει σατανικούς στίχους -ή οτιδήποτε τέλος πάντων ήταν αυτό που τον πείραξε. Οπότε, ο King ήρθε στη συναυλία και του ρίξανε... Του είπαν 'άκου King, δεν σου επιτρέπεται να ανέβεις', εκ μέρους του Mustaine, για κάποιον λόγο...»

Εν τέλει, οι Volbeat έπαιξαν την εισαγωγή του "Come To The Sabbath" με τον King Diamond να τραγουδάει τους στίχους από το κοινό.

«Ήταν πολύ αστείο. Πραγματικά, δεν έχω ιδέα τι τον πείραξε στα σίγουρα», συνέχισε ο Shermann. «Δεν ξέρω αν ξαφνικά βρήκε τον Θεό ή τι άλλο... Όμως, ήταν παράξενο, γιατί παλιά ήταν φίλοι. Οι Megadeth περιόδευαν με τον King Diamond στα '80s. Έχουν υπάρξει αρκετές αλλαγές στο συγκρότημα... Αλλά είναι καλοί τύποι, μου αρέσουν, και έχουν βγάλει μερικούς cool δίσκους όλα αυτά τα χρόνια.»

Υπενθυμίζουμε ότι και στα μέσα των '00s ο Mustaine είχε απειλήσει πως θα απέσυρε τους Megadeth από φεστιβάλ και συναυλίες όπου συμμετείχαν μπάντες που, κατά τη γνώμη του, προωθούσαν τον σατανισμό, όπως οι Rotting Christ και οι Dissection.

  • SHARE
  • TWEET