Προσωπικό άλμπουμ θα κυκλοφορήσει ο Jim Lindberg των Pennywise

Ακούστε τα πρώτα δείγματα από το ακουστικό ντεμπούτο του σπουδαίου frontman

14/10/2021 @ 14:26

O Jim Lindberg, ευρύτερα γνωστός ως ο frontman των Pennywise, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου.

Συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής συνθέτης και στιχουργός του ιστορικού skate-punk συγκροτήματος, θα κυκλοφορήσει το ακουστικό "Songs From The Elkhorn Trail" μέσω της Epitaph Records στις 19 Νοεμβρίου ψηφιακά, με τις φυσικές μορφές να καταφθάνουν στις 6 Μαΐου.

Το άλμπουμ, βρίσκει τον Lindberg να πραγματοποιεί μια πιο προσωπική στροφή στιχουργικά, με τις θεματικές να καταπιάνονται με υπαρξιακά ζητήματα καθώς και τις συνέπειες της αποξένωσης και της μοναξιάς.

Στον δίσκο ο Lindberg, που επέστρεψε στις τάξεις των Pennywise το 2012, τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του, κυκλοφορώντας στην συνέχεια με την μπάντα το "Yesterdays" δύο χρόνια αργότερα, θα πλαισιώνεται από τους David Hidalgo Jr. (Social Distortion) στα τύμπανα, Joe Gittleman (The Mighty, Mighty Bosstones, Avoid One Thing) στο μπάσο, and Marc Orrell (Dropkick Murphys, The Walker Roaders) στην κιθάρα.

Επιπρόσθετα, ο μουσικός συνόδευσε την ανακοίνωση του άλμπουμ με τη δημοσιοποίηση του "You're Not Alone", που διαδέχεται το "The Palm Of Your Hand" ως προπομπός του δίσκου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Songs From The Elkhorn Trail".

01. The Palm Of Your Hand
02. I Feel Like The Sun
03. You're Not Alone
04. Hello Again
05. Don't Lay Me Down
06. Not One Of Them
07. Blood On Your Hands
08. Good Enough
09. It's Only
10. The Basement
11. On Fire
12. Long Way To Go

  • SHARE
  • TWEET