Οι νέες κυκλοφορίες της 18ης Ιουνίου 2021

Παγκόσμια Hμέρα Κολοκύθας

18/06/2021 @ 15:24

Helloween - "Helloween"
Το σημαντικότερο άλμπουμ στο ευρωπαϊκό power metal τα τελευταία χρόνια.

Fear Factory - "Aggression Continuum"
'Ενα εκκωφαντικό σταυροδρόμι, με φαρδιά πλατιά την υπογραφή των συντελεστών του.

Pharaoh - "The Powers That Be"
Οι Pharaoh επιστρέφουν, προσφέροντας ακόμη ένα κομψοτέχνημα τεχνοκρατικού US power metal.

Bossk - "Migration"
Τα ίδια Παντελάκη μου... και χειρότερα.

Eye Of Purgatory - "The Lighthouse"
Άλλη μια γενναία και ορθόδοξη δόση σουηδικού death metal από τον Rogga Johansson.

Styx - "Crash Of The Crown"
Οι σπουδαίοι Αμερικανοί pomp rockers επιστρέφουν στην δισκογραφία τέσσερα χρόνια μετά το εξαιρετικό "The Mission", με βασικό single το ομώνυμο του άλμπουμ "Crash Of The Crown".

Timo Tolkki's Avalon - "The Enigma Birth"
Τέταρτος δίσκος για το προσωπικό σχήμα του άλλοτε ηγέτη των Stratovarius, με πρώτο single το "Master Of Hell" και συμμετοχές μεταξύ άλλων από τους James LaBrie και Fabio Lione.

Crobot - "Rat Child" (EP)
Σε συνέχεια του εξαιρετικού προπέρσινου "Motherbrain", οι Αμερικανοί hard rockers κυκλοφορούν ένα EP τεσσάρων κομματιών με συμμετοχές από τους Frank Bello (Anthrax), Stix Zadina (Steel Panther), και Howard Jones (Light The Torch, πρώην Killswitch Engage).

Tom Morello And The Bloody Beetroots - "The Catastrophists" (EP)
Ο διάσημος κιθαρίστας των Rage Against The Machine και Audioslave συνεργάζεται με τον Ιταλό Bob Rifo σε ένα EP επτά κομματιών, με πλήθος εκλεκτών συμμετεχόντων στο πρώτο single "Radium Girls".

Serj Tankian - "Disarming Time - A Modern Piano Concerto"
O frontman των System Of A Down κυκλοφορεί ένα κοντσέρτο πιάνου που συνέθεσε και ολοκλήρωσε κατά την περίοδο του lockdown.

"Dark Knights: Death Metal Soundtrack"
H νέα κυκλοφορία της DC Comics και της Loma Vista Recordings περιλαμβάνει καλλιτέχνες πρώτης γραμμής, όπως οι Mastodon, Chelsea Wolfe και HEALTH.

Muse - "Origin Of Symmetry: XX Anniversary RemiXX"
Στην αγορά επαναμιξαρισμένη έκδοση του "Origin Of Symmetry" με νέο εξώφυλλο, στην συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του.

Hacktivist - "Hyperdialect"
Δεύτερος ολοκληρωμένος δίσκος για το rap metal σχήμα από την Μεγάλη Βρετανία.

Heavy Temple - "Lupi Amoris"
Μετά από μια σειρά singles και EP, οι psychedelic doom metallers από την Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια κυκλοφορούν το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ.

Crowne - "Kings In The North Frontiers"
Ντεμπούτο για το melodic hard rock supergroup από την Σουηδία, που αποτελείται από τους Alexander Strandell (Art Nation), Jona Tee (H.E.A.T.), John Levén (Europe) και Christian Lundqvist (The Poodles).

Social Disorder - "Love 2 Be Hated"
Ντεμπούτο και για το νέο σχήμα του Anders LA Ronnblom (Killer Bee, X-Romance, Wolfpakk), με την αρωγή των Tracii Guns (Guns N’ Roses, L.A. Guns), Shawn Duncan (DC4, Odin), Jeff Duncan (Armored Saint, Odin), Rudy Sarzo (Quiet Riot, Ozzy Osbourne, Whitesnake), Snowy Shaw (King Diamond, Dream Evil, Mercyful Fate) και Dave Stone (Rainbow, Max Webster).

Όπως κάθε εβδομάδα, βρίσκετε στο Spotify επιλογές από τις νέες κυκλοφορίες της ημέρας.

  • SHARE
  • TWEET