Επετειακή remixed επανέκδοση του "Origin Of Symmetry" ανακοίνωσαν οι Muse

Ακούστε την νέα εκδοχή του "Citizen Erased"

20/05/2021 @ 13:06

Οι Muse ανακοίνωσαν την άφιξη μιας νέας, remixed, εκδοχής του "Origin Of Symmetry" με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από την κυκλοφορία του.

Η ειδική επανέκδοση του άλμπουμ, θα κυκλοφορήσει στις 18 Ιουνίου, με το συγκρότημα να δίνει στη δημοσιότητα ως πρώτο δείγμα την νέα εκδοχή του "Citizen Erased".

Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι εδώ, ενώ εδώ μπορείτε να προπαραγγείλετε το άλμπουμ.

Σε συνεντεύξεις τους την περασμένη χρονιά στο NME, οι Muse είχαν αναφερθεί στην διάθεσή τους να τιμήσουν την επέτειο της κυκλοφορίας του άλμπουμ:

«Οι οπαδοί μας είχαν λατρέψει το "Origin Of Muse" box set, με αρκετούς όμως να μην μπορούν να το αποκτήσουν, οπότε σκεφτόμαστε την κυκλοφορία μερικών ακόμη. Εάν υφίστανται συναυλίες του χρόνου, ίσως θα μπορούσαμε να γιορτάσουμε την επέτειο. Δεν είμαι αντίθετος σε αυτά, όταν επιτραπούν και πάλι οι συναυλίες, σίγουρα θα ανακοινώσουμε κάτι», σχολίαζε ο Matt Bellamy.

Υπενθυμίζουμε πως στα τέλη του 2020 οι Muse αποκάλυψαν πως προετοιμάζουν τον διάδοχο του "Simulation Theory",σχολιάζοντας πως έχουν επηρεαστεί από τις διαδηλώσεις και το χάος που επικράτησε σε όλο τον κόσμο την ιδιαίτερη αυτή χρονιά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MUSE (@muse)

  • SHARE
  • TWEET