Ακούστε το νέο κομμάτι των The Last Shadow Puppets

Το συγκρότημα έδωσε στη δημοσιότητα το "Miracle Aligner"

28/03/2016 @ 21:17

Ο δεύτερος δίσκος των The Last Shadow Puppets, ο οποίος ονομάζεται "Everything You've Come To Expect" πρόκειται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 1 Απριλίου.

Σήμερα (28 Μαρτίου) το ντουέτο από τη Βρετανία έδωσε στη δημοσιότητα ένα κομμάτι από το επικείμενο album, το οποίο φέρει τον τίτλο "Miracle Aligner". O Alex Turner και ο Miles Kane έκαναν πρεμιέρα του τραγουδιού κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στο Zane Lowe's Beats 1 Radio. Μπορείτε να ακούσετε το κομμάτι στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Στη συνέντευξη που παραχώρησαν στο σταθμό, συζήτησαν σχετικά με τον διάδοχο του "The Age Of The Understatement", του 2008. Όσον αφορά τα φωνητικά στο νέο δίσκο, ο Turner είπε: «Προσπάθησα φωνητικά να κάνω κάτι το οποίο δεν είχα ξανακάνει μέχρι τώρα».

​Ο καινούργιος δίσκος πιθανότα να αποτελεί τον πρώτο μιας τριλογία ή τετραλογίας, όπως έχει δηλώσει παλιότερα ο Turner, προσθέτοντας ότι αυτό δεν το έχει αποφασίσει ακόμα σίγουρα. Νωρίτερα η μπάντα έχει ήδη γνωστοποιήσει τα κομμάτια "Aviation", "Bad Habits" καθώς και το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου.

​Εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε από κοντά τους The Last Shadow Puppets στο φετινό Rockwave Festival, την Κυριακή 5 Ιουνίου.

 

  • SHARE
  • TWEET