Mike Shinoda:«Ο Chester είναι στην ίδια κατηγορία με James Hetfield και Freddie Mercury»

Ο συνθέτης των Linkin Park τοποθετεί ψηλά τον frontman των Linkin Park

06/11/2017 @ 10:56

Σε τελευταία του συνέντευξη ο Mike Shinoda μίλησε για τον Chester Bennington, διαχωρίζοντας τον ρόλο ενός τραγουδιστή και ενός frontman, κατατάσσοντας τον αδικοχαμένο καλλιτέχνη στην ίδια κατηγορία με τον James Hetfield των Metallica και τον Freddie Mercury των Queen.

«Ήταν αστείο, γιατί ο Chester ήταν ο τύπος του ανθρώπου που αν του έκανες ένα κομπλιμέντο για την φωνή του, ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια, ένοιωθε άβολα. Το αρνιόταν ή ξεκινούσε τους αυτοσαρκασμούς. Ενώ ένα κομμάτι του εαυτού του είχε ανάγκη να βρίσκεται στο κέντρο της προσοχής, μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα του τον έκανε να απομακρύνεται. Αυτό ήταν και ένα μέρος της γοητείας του».

Και συνεχίζοντας:

«Αντλούσε έμπνευση από μια μεγάλη γκάμα τραγουδιστών καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του. Από τον Dave Gahan, τον James Hetfield, τον Freddie Mercury. Συχνά του θύμιζα πως βρισκόταν στην ίδια κατηγορία με τους παραπάνω, αλλά ποτέ δε συμφωνούσε. Δε το παραδεχόταν».

Και καταλήγοντας:

«Είναι συγκινητική η αναγνώριση δεκάδων καλλιτεχνών, ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες. Είτε δημόσια είτε ακόμα και σε ιδιωτικό επίπεδο μας προσεγγίζουν και μας εξομολογούνται τον τρόπο με τον οποίο ο Chester Bennington και το συγκρότημά μας, επηρέασε την καριέρα τους».

  • SHARE
  • TWEET