O Mike Portnoy συγχαίρει τους Dream Theater για το Βραβείο Grammy

Πρόκειται για την πρώτη νίκη του progressive metal συγκροτήματος έπειτα από τρεις υποψηφιότητες

05/04/2022 @ 14:42

Οι Dream Theater το βράδυ της Κυριακής 3 Απριλίου κατέκτησαν το πρώτο Βραβείο Grammy της ιστορίας τους, έπειτα από τρεις υποψηφιότητες.

Συγκεκριμένα, το κορυφαίο progressive metal σχήμα αναδείχθηκε νικητής στην κατηγορία "Best Metal Performance" με το κομμάτι τους "The Alien" μέσα από το περσινό "A View From The Top Of The World".

Όπως ήταν λογικό, η επιτυχία του σχήματος δεν πέρασε απαρατήρητη, με τον πρώην ντράμερ του συγκροτήματος, Mike Portnoy να τους συγχαίρει δημόσια σε ανάρτησή του, δηλώνοντας ιδιαίτερα χαρούμενος.

Ο Jordan Rudess, που εισήλθε στο σχήμα το 1999, απάντησε ευχαριστώντας τον συνιδρυτή των Dream Theater που τον προσέλαβε στο σχήμα πριν από πολλά χρόνια!

Όπως γίνεται αντιληπτό, το γεγονός έρχεται να προστεθεί στην όλο και αυξανόμενη βελτίωση των σχέσεων των δύο πλευρών, αφού υπενθυμίζεται πως πριν από ένα μήνα ο πολυπράγμων ντράμερ είχε παρευρεθεί και σε συναυλία των Dream Theater.

Υπενθυμίζεται πως το "A View From The Top Of The World" αναδείχθηκε από τη συντακτική ομάδα του site ως ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της περασμένης χρονιάς.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mike Portnoy (@mikeportnoy)

  • SHARE
  • TWEET