Νέο άλμπουμ και single από το supergroup των Metal Allegiance

Το "Volume II: Power Drunk Majesty" κυκλοφορεί στις 7 Σεπτεμβρίου

27/06/2018 @ 10:51

Το supergroup των Metal Allegiance ανακοίνωσε την επιστροφή του, κυκλοφορώντας το δεύτερο άλμπουμ του τον ερχόμενο Σεπτέμβρη και δίνοντας στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουργιο  single.

Η metal  «κολλεκτίβα» είναι το δημιούργημα του Mark Menghi ο οποίος, αρχικά, συγκέντρωσε τους David Ellefson (Megadeth), Alex Skolnick (Testament) και Mike Portnoy, με τη συνέχεια να εσωκλείει μια ευρεία γκάμα μουσικών όπως οι Scott Ian, Joey Belladonna, Charlie Benante, Phil Anselmo, Rex Brown, Kerry King, Dave Lombardo και Chuck Billy.

Το σχήμα κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο του το 2015 και πλέον επιστρέφει με ανανεωμένο lineup για το δεύτερο άλμπουμ, "Volume II: Power Drunk Majesty", το οποίο αναμένεται στις 7 Σεπτεμβρίου.

Στη νέα δουλειά συμμετέχουν καλλιτέχνες όπως ο Max Cavalera των Soulfly, η Floor Jansen των Nightwish, ο Troy Sanders των Mastodon, ο Trevor Strnad των The Black Dahlia Murder, ο John Bush των Armored Saint, ο Mark Tornillo των Accept, ο Johan Hegg των Amon Amarth και ο Mark Oseguesda των Death Angel.

Προϊδεάζοντας το "Volume II: Power Drunk Majesty" οι Metal Allegiance δίνουν στη δημοσιότητα το video του "Mother Of Sin", στο οποίο συμμετέχει ο Bobby "Blitz" Ellsworth των Overkill.

Δείτε το εδώ.

Το tracklist του "Volume II: Power Drunk Majesty":

1. The Accuser (ft Trevor Strnad)
2. Bound By Silence (ft John Bush)
3. Mother Of Sin (ft Bobby Blitz)
4. Terminal Illusion (ft Mark Tornillo)
5. King With A Paper Crown (ft Johan Hegg)
6. Voodoo Of The Godsend (ft Max Cavalera)
7. Liars & Thieves (ft Troy Sanders)
8. Impulse Control (ft Mark Osegueda)
9. Power Drunk Majesty (Part I) (ft Mark Osegueda)
10. Power Drunk Majesty (Part II) (ft Floor Jansen)

  • SHARE
  • TWEET