Meshuggah: Ξεκινούν και επίσημα τις ηχογραφήσεις του νέου δίσκου

Η μπάντα ανακοίνωσε επίσης την επιστροφή του Fredrik Thordendal

26/03/2021 @ 11:23

Οι σπουδαίοι Σουηδοί metallers Meshuggah ανακοίνωσαν την έναρξη των ηχογραφήσεων του νέου τους δίσκου.

Η μπάντα, με ανάρτησή της αποκάλυψε πως βρίσκεται πλέον στα Sweetpot Studios στη Σουηδία όπου και ηχογραφεί το ένατο άλμπουμ της:

«Συμβαίνουν πράγματα. Όπως μερικοί θα έχετε ήδη αντιληφθεί, έχουμε μπει στα Sweetpot Studios και ηχογραφούμε τον νέο μας δίσκο. Spoiler: Θα περιέχει distortion και μπότα! επίσης, έχουμε και άλλα νέα. Απελευθερώνουμε τον Per Nilsson (περιοδεύων κιθαρίστας) πίσω στην άγρια φύση για να περιπλανηθεί ελεύθερος όπου αυτός νομίζει. Ήταν προνόμιο και τμή μας να μοιραζόμαστε την σκηνή μαζί του, ενώ ακόμα πιο σημαντικό, είναι πως γίναμε φίλοι στις περιοδείες μας. Per, σε ευχαριστούμε!

Αν μας ρωτάτε γιατί τον ελευθερώνουμε, η απάντηση είναι απλή. Ο Fredrik θα επιστρέψει στη θέση του lead κιθαρίστα τόσο για τον δίσκο όσο και για τις επικείμενες περιοδείες. Με άλλα λόγια, η μπάντα είναι ξανά μαζί, σε full effect!»

Υπενθυμίζεται πως ο Nilsson (Scar Symmetry) είχε εισαχθεί στους Meshuggah το 2017, ως προσωρινός αντικαταστάτης του Thordendal.

Οι Σουηδοί είχαν ανακοινώσει από τον περασμένο Οκτώβριο πως προετοίμαζαν τον διάδοχο του "The Violent Sleep Of Reason" του 2016.

  • SHARE
  • TWEET