Ο Maynard James Keenan κατηγορείται για τον βιασμό 17χρονης κοπέλας

Διαβάστε την ανώνυμη ανάρτηση του θύματος σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης

27/06/2018 @ 13:35

Μια ανώνυμη χρήστης του Twitter κατήγγειλε τον βιασμό της από τον τραγουδιστή των Tool, Maynard James Keenan, μετά από μια live εμφάνιση των A Perfect Circle, το 2000.

Το κείμενο που ανήρτησε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

«Πρέπει να σας πως ανώνυμα αυτή την ιστορία καθώς προσπάθησα να την αναρτήσω στον προσωπικό μου λογαριασμό αλλά δεν κατάφερα να κατονομάσω τον δράστη λόγω φόβου. Ήμουν 17 και ήταν 36. Είχα πάει να δω μια συναυλία των A Perfect Circle και των Nine Inch Nails με το αγόρι μου, το 2000. Δεν θα αναφέρω την πόλη γιατί θέλω να προστατεύσω τον εαυτό μου. Βρισκόμασταν στην πρώτη σειρά. Ο Maynard με είχε ξεχωρίσει ανάμεσα στο κοινό. Μετά το τέλος της εμφάνισης των A Perfect Circle μια ξανθιά γυναίκα ήρθε και μας συνάντησε. Με ρώτησε αν ήθελα να γνωρίσω την μπάντα. Της πρότεινα να έρθει και ο φίλος μου αλλά μου απάντησε πως έχει μόνο ένα pass. Είπα στο αγόρι μου πως θα επιστρέψω σε λίγα λεπτά και την ακολούθησα στα παρασκήνια. Ο Maynard καθόταν σε ένα τραπέζι και με κοιτούσε επίμονα. Δεν είχα χαρτί μαζί μου και του ζήτησα να υπογράψει στο χέρι μου. Ήμουν έτοιμη να επιστρέψω στο συναυλιακό χώρο καθώς οι NIN ξεκινούσαν αλλά ο Maynard μου μιλούσε συνέχεια. Με ρώτησε πόσο χρονών είμαι. Όταν του είπα πως είμαι 17, μου πρότεινε να πάμε να δούμε μια ταινία και με έβαλε στο λεωφορείο της περιοδείας τους. Με οδήγησε στο κρεβάτι και έβαλε να δούμε το "Fear Αnd Loathing Ιn Las Vegas". Αποφάσισα να παρακολουθήσω για λίγα λεπτά και να έχω μια περίεργη ιστορία να πω στον φίλο μου. Ήμουν 17 χρονών, εντελώς ανώριμη».

Και συνεχίζοντας την εξιστόρηση: 

«Ξεκίνησε να κάνει μασάζ στον σβέρκο μου και μου μιλούσε για την ταινία. Μετά έβγαλε το παντελόνι του. Παρακολουθούσα το φιλμ και είχα παγώσει. Έβαλε το σώμα μου ανάσκελα στο κρεβάτι και μου έβγαλε το παντελόνι. Χωρίς να προειδοποιήσει ή να κάνει οτιδήποτε άλλο εισχώρησε μέσα μου. Το αναφέρω γιατί δεν είχε καμία σχέση με την ερωτική πράξη. Ήθελε απλά να με βιάσει όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Εισχώρησε μέσα μου χωρίς προφυλακτικό και εγώ απλά καθόμουν παγωμένη, χωρίς να αντιδράω. Δεν ήμουν πιωμένη και δεν είχα πάρει ναρκωτικά. Δεν με αποπλάνησε. Με βίασε εκμεταλλευόμενος την "παράλυσή" μου. Το αγόρι μου με περίμενε έξω από την πόρτα εμφανώς ανήσυχος. Δεν του είπα τίποτα. Αποφάσισα να το κρατήσω μέσα μου. Έχουν περάσει 18 χρόνια και ακόμα δουλεύω το τραύμα που μου έχει αφήσει αυτή η εμπειρία. Εύχομαι να καταφέρω να γιατρέψω αυτήν την πληγή και το ότι σας λέω αυτή την ιστορία είναι, κατά πάσα πιθανότητα, είναι μέρος αυτή της διαδικασίας»

Ολοκληρώνοντας:

«Λόγω του ότι δεν πήρε καμία προφύλαξη με κόλλησε έναν από τους τύπους των HPV. Ευτυχώς όχι κάποιον που δημιουργεί καρκινογενέσεις. Μετά από κάποιο καιρό άκουσα από ένα φίλο πως ο Maynard έκανε το ίδιο σε κάθε σταθμό της περιοδείας. Προτιμούσε ανήλικα κορίτσια. Είμαι σχεδόν σίγουρη πως την ίδια εμπειρία είχαν πολλά ακόμα κορίτσια. Ντρεπόμουν για πολλά χρόνια για το συγκεκριμένο περιστατικό. Νόμιζα ότι ήταν δικό μου λάθος. Αλλά ήμουν 17 και αυτός 36. Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε».

  • SHARE
  • TWEET