O Matt Skiba για την επανένωση της κλασικής σύνθεσης των Blink-182

Ο frontman των Alkaline Trio είχε αντικαταστήσει τον Tom DeLonge κυκλοφορώντας δύο δίσκους με το pop-punk σχήμα

18/10/2022 @ 15:20

Οι Blink-182 ως γνωστό καλωσόρισαν στις τάξεις τους πριν λίγες ημέρες τον Tom DeLonge, ανακοινώνοντας μια εκτενή περιοδεία της κλασικής σύνθεσης το 2023.

Επιπρόσθετα, οι DeLonge, Hoppus και Barker κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες το εξαιρετικό τους νέο single, "Edging" που τους βρίσκει να επισκέπτονται εκ νέου τον κλασικό τους ήχο.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως σε μια ιδιαίτερη κίνηση, ο DeLonge, με ανοιχτή του επιστολή ευχαρίστησε τον frontman των Alkaline Trio, Matt Skiba, για τη συνεισφορά του ως αντικαταστάτης του στο συγκρότημα, κατά τα χρόνια της απουσίας του, δηλώνοντας πως κράτησε τη μπάντα ζωντανή.

Ο Skiba, που κυκλοφόρησε με τους blink-182 τα άλμπουμ "California" και "Nine", απάντησε δημόσια δηλώνοντας ευγνώμων για τα χρόνια του στο σχήμα καθώς και χαρούμενος για την επανένωση της τριάδας.

Σε νέα του συνέντευξη στο Vulture, o μουσικός εμβάθυνε γύρω από το γεγονός, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Tom και τους υπόλοιπους είναι δικό τους θέμα. Είμαι ειλικρινά χαρούμενος, ως οπαδός της μπάντας, που είναι ξανά μαζί. Υπάρχουν όμως πολλά που αγνοώ γύρω από το νέο δίσκο. Είδα το teaser και την ανακοίνωση των ημερομηνιών της περιοδείας και φαίνεται πως θα είναι κάτι τεράστιο. 

Νομίζω πως ο κόσμος, και εγώ μεταξύ άλλων, έχει ενθουσιαστέι με την επανένωση. Ήταν τιμή μου που αντικατέστησα τον Tom και αποτέλεσα μέλος της μπάντας και είμαι περήφανος για όσα κυκλοφορήσαμε μαζί. Περάσαμε τέλεια. Για να καταλάβεις σήμερα το πρωί μιλούσα στον Mark (Hoppus) για το νέο βιβλίο του Cormac McCarthy. Δεν υπάρχει κάποια έχθρα, δεν υπάρχει δράμα, δεν υπάρχει τίποτα.

Είναι απλώς το επόμενο κεφάλαιο μιας μπάντας».

Όσον αφορά το γράμμα του DeLonge προς αυτόν, ο Skiba απάντησε:

«Θεωρώ πως ο Tom είναι ένας πραγματικά καλός άνθρωπος. Δεν ήταν ποτέ τίποτα περισσότερο από ευγενικός και σπουδαίος προς το προσωπό μου. Μου το έγραψε με ειλικρίνεια, και είχαμε μετά μια υπέροχη συζήτηση μεταξύ μας. Δεν υπάρχει τίποτα πέρα από αυτό. Είμαστε όλοι φίλοι, παίζουμε μουσική και δεν μας παίρνουμε τόσο στα σοβαρά». 

Υπενθυμίζεται πως ο πιο πρόσφατος δίσκος των Alkaline Trio είναι το "Is This Thing Cursed?" του 2018.

  • SHARE
  • TWEET