Ακούστε το νέο κομμάτι του Myles Kennedy, "Get Along"

Ο frontman των Alter Bridge και Slash μιλάει για τις διαφορές του "The Ides Of March" με το ντεμπούτο άλμπουμ

13/04/2021 @ 12:31

Μιλώντας στο podcast του Eddie Trunk, ο frontman των Alter Bridge, Myles Kennedy, μίλησε για τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με τίτλο "The Ides Of March" που πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου.

«Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο "Year Of The Tiger" και το "The Ides Of March" είναι ότι έχω μια πολύ ξεκάθαρη εικόνα του τι ήθελα. Έκανα τα demo, έφτιαξα τα τύμπανα σαν πρόχειρο σχέδιο, στην ουσία, έπαιξα τα πάντα εκεί μέσα, και αφοσιώθηκα στα μέρη της κιθάρας, του μπάσου, της lap-steel. Και μετά μπήκαμε στο στούντιο και βάλαμε τα πάντα όπως έπρεπε, και ο (Michael Baskette) "Elvis", ο παραγωγός μας, είναι απλά εκπληκτικός υπό αυτήν την έννοια» είπε ο frontman του Slash.

«Ένα από τα πράγματα που αληθινά εκτίμησα και εκτιμώ στο να δουλεύω με τον Elvis είναι πως όταν ακούει κάτι, λέει: «Ξέρεις κάτι; Είναι τέλειο, όπως είναι. Ας το αναδημιουργήσουμε απλά και να το φτάσουμε εκεί που πρέπει να είναι, ηχητικά. Και θα βεβαιώσω πως θα πάρω το καλύτερο από σένα όσον αφορά την απόδοση». Αλλά τα μέρη είναι εκεί, και αυτή είναι μια μεγάλη διαφορά από το "Year Of The Tiger". Στο "Year Of The Tiger" του έστελνα τα ακουστικά μέρη, τα demo, και τα φωνητικά, και ήταν αρκετά υλοποιημένες εκδοχές του που ήθελα τα πράγματα να πάνε. Οπότε με το που μπήκαμε στο στούντιο, είχε πλάκα απλά να πειραματιζόμαστε με ήχους και διαφορετικούς ενισχυτές, σε αντίθεση με το να προσπαθώ να σκεφτώ αρκετά μέρη. Αυτό απαιτεί πολύ χρόνο στο στούντιο, όταν ανταλλάσεις ριφ με τον παραγωγό, ήταν ήδη σχεδόν ολοκληρωμένο» δήλωσε ο Kennedy.

Από το "The Ides Of March" έχουν ήδη κυκλοφορήσει τo ομώνυμο κομμάτι, καθώς και το "In Stride", ενώ μόλις δόθηκε στην δημοσιότητα και το "Get Along".

Δείτε το video-clip της νέας σύνθεσης εδώ.

  • SHARE
  • TWEET