Στο σφυρί σπάνιες ηχογραφήσεις του Layne Staley από την προ-Alice In Chains εποχή

Κασέτα με έξι τραγούδια των 40 Years Of Hate δημοπρατείται – Μάθετε την τιμή

28/12/2016 @ 09:16

Ο μακαρίτης Layne Staley, είχε μια από τις πιο αλάνθαστες φωνές του σκληρού ήχου.

Τώρα, μια νέα ηχογράφηση από την προ-Alice In Chains εποχή του, με το πρώτο συγκρότημά του, 40 Years Of Hate, βγαίνει στο σφυρί.

Ο Ron Holt, πρώην μέλος των 40 Years Of Hate, έχει θέσει προς δημοπράτηση στο eBay μία κασέτα με ηχογραφημένα έξι τραγούδια με την φωνή του Staley. Ο Holt περιγράφει την μουσική ως «ένα μείγμα industrial, rock και funk rock» και ενημερώνει ότι «η ηχογράφηση των τραγουδιών αυτών δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και βρίσκονται σε ατελές στάδιο».

Ισχυρίζεται επίσης, ότι ο κιθαρίστας των Alice In Chains, Jerry Cantrell, είχε επωμιστεί με το να ηχογραφήσει τα κιθαριστικά μέρη, πράγμα που ποτέ δεν έκανε.

Δείτε παρακάτω το setlist.

Το τραγούδι "It’s Coming After" έχει ήδη κυκλοφορήσει από τους Second Coming, συγκρότημα στο οποίο συμμετείχαν τα πρώην μέλη των Alice In Chains, James Bergstrom και Johnny Bacolas.

Η τιμή εκκίνησης της κασέτας ήταν τα 500 δολάρια και έχει ξεπεράσει ήδη τα 1000, αλλά αν κάποιος επιθυμεί να παρακάμψει τον πόλεμο των προσφορών, μπορεί να την αποκτήσει αμέσως με 5.000 δολάρια από εδώ.

Ο Staley πέθανε το 2002 από υπερβολική δόση ηρωίνης. Οι Alice In Chains είχαν μπει σε διάλλειμα από το 1996 και ο Cantrell επανενεργοποίησε την μπάντα μια δεκαετία μετά, χρίζοντας τον William Duvall νέο της τραγουδιστή και συμπληρωματικό κιθαρίστα. 

Ηχογράφηση των 40 Years Of Hate με την φωνή του Layne Staley - Setlist:

01. "Party People"
02. "It’s Coming After"
(Κυκλοφόρησε από τους Second Coming ως μέρος του δίσκου τους "L.O.V.Evil")
03. "Throw Me Down"
04. "Tell Me How To Love You"
05. "Dance It Up"
06. "I Don’t Care"

  • SHARE
  • TWEET