Lamb Of God και Jason Butler (Fever 333) διασκευάζουν Bad Brains

Ο Randy Blythe τους θεωρεί την αγαπημένη του μπάντα όλων των εποχών

12/04/2021 @ 11:37

Οι Lamb Of God σε συνεργασία με τον frontman των Fever 333, διασκεύασαν σε διαδικτυακή τους εμφάνιση το κλασικό "I Against I" των Bad Brains.

Η αποστασιοποιημένη εκτέλεση του κομματιού, ακολουθεί την στουντιακή διασκευή των Lamb Of God, που περιλαμβάνεται σε πολυτελή έκδοση του ομότιτλου περσινού τους δίσκου.

Επιπρόσθετα, η εκτέλεση των Lamb Of God, έκανε αρχικά την εμφάνισή της στον δίσκο διασκευών που κυκλοφόρησαν το 2018 ως Burn The Priest.

Ως γνωστόν, ο τραγουδιστής της μπάντας, Randy Blythe, έχει δηλώσει επανειλημμένα πως είναι μεγάλος οπαδός του εμβληματικού hardcore σχήματος, ενώ είχε αναλάβει ρόλο frontman για την μπάντα σε επιλεγμένες εμφανίσεις της το 2017.

Εξηγώντας το σκεπτικό πίσω από τη συνεργασία με τον Butler, ο Blythe ανέφερε:

«H ιδέα για μια διασκευή του "I Against I" πάει πίσω 20 χρόνια, σε μια εκδρομή για camping που είχαμε πάει με τον Mark Morton. Ήμασταν στο Jeep μας διασχίζοντας τα βουνά με τους Bad Brains να παίζουν στα ηχεία. Τραγουδούσα το τραγούδι και ο Mark με κοιτάει και μου λέει πρέπει να το διασκευάσουμε αυτό. Αν και το επεξεργαστήκαμε για μερικές δεκαετίες εν τέλει το κάναμε στα πλαίσια του "Legion XX" των Burn The Priest. Μερικές φορές κινούμαστε λίγο αργά.

Όπως γνωρίζετε, η πανδημία έχει τσακίσει τη ζωντανή μουφική, αλλά αυτά τα τζαμαρίσματα μες την καραντίνα είναι απολαυστικά, ειδικά όταν συνεργάζεσαι με φίλους. Είδα για πρώτη φορά ζωντανά τους Fever 333 στα πλαίσια του Sonic Temple Fest, δεν τους είχα ακούσει έως τότε, και με συνεπήραν με την εμφάνισή τους. Η ενέργειά τους μου θύμιζε punk shows του '80, γίναμε φίλοι από εκείνη την μέρα. Είχα μάλιστα στείλει και μήνυμα στο Darryl  των Bad Brains το ίδιο απόγευμα για να τους τσεκάρει. Ήταν λοιπόν απολύτως φυσικό το να ζητήσουμε από τον Jason να μας βοηθήσει σε αυτή την εκτέλεση».

Μπορείτε να δείτε τη διασκευή των Lamb Of God με τον Butler εδώ.

  • SHARE
  • TWEET