Έφυγε από τη ζωή ο L-G Petrov των Entombed

Ο Chief Rebel Angel ήταν μία από τις σπουδαιότερες προσωπικότητες του ακραίου metal

08/03/2021 @ 12:43

Έφυγε από τη ζωή ο L-G Petrov, εμβληματικός frontman των Entombed, μια από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες στην ιστορία του extreme metal σε ηλικία 49 ετών.

Η είδηση έγινε γνωστή έπειτα από ανακοίνωση στο facebook των Entombed A.D., η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

«O αδερφός μας, ηγέτης, τραγουδιστής, ο δικός μας Chief Rebel Angel είχε ένα διαφορετικό ταξίδι χτες το βράδυ. Με βαθύτατη θλίψη οφείλουμε να ανακοινώσουμε πως ο Lars-Goran Petrov δεν είναι πιά μαζί μας.

Ήταν (είναι!!) ένας εξαιρετικός φίλος, ένας άνθρωπος που επηρέασε αμέτρητους άλλους. Άλλαξε τόσες ζωές με τη φωνή του, τη μουσική, τον χαρακτήρα και τη μοναδική του προσωπικότητα. Το χαμόγελο του LG είναι κάτι που θα φέρουμε μαζί μας στις καρδιές μας για πάντα. Όταν είχε ρωτηθεί σε μια συνέντευξη, τι θα ήθελε να αναγράφεται στον τάφο του, είχε απαντήσει πως: εγώ δεν θα πεθάνω, αυτό δεν θα πεθάνει ποτέ. Και δεν το έκανες. Θα ζεις για πάντα μες τις καρδιές μας».

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα ο Petrov είχε διαγνωσθεί με μια ανίατη μορφή καρκίνου.

Στις ηλεκτρονικές μας σελίδες μπορείτε εδώ να διαβάσετε την κριτκή για τον τελευταίο δίσκο των Entombed A.D. με τίτλο "Bowels Of Earth". καθώς και έναν παλιότερο Οδηγό Αγοράς για τους Entombed.

Δείτε επίσης:

«10»: Old School Σουηδικό Death Metal

  • SHARE
  • TWEET