Τρείς δίσκους σε ένα μήνα θα κυκλοφορήσουν οι King Gizzard And The Lizard Wizard

Διαθέσιμο το video clip για το ολοκαίνουριο τραγούδι "Ice-V"

09/09/2022 @ 13:24

Οι King Gizzard And The Lizard Wizard ανακοίνωσαν την άφιξη τριών νέων δίσκων εντός του επόμενου μήνα.

Το υπερδραστήριο πειραματικό rock σχήμα αποκάλυψε όλες τις βασικές πληροφορίες για τις επερχόμενες κυκλοφορίες, ενώ έδωσε και στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο single.

Συγκεκριμένα, οι Αυστραλοί, που εμφανίστηκαν στην Αθήνα πριν λίγους μήνες σε ένα εντυπωσιακό διήμερο, ανακοίνωσαν την κυκλοφορία των "Ice, Death, Planets, Lungs, Mushrooms And Lava", "Laminated Denim" και "Changes", των οποίων τα εξώφυλλα μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Όσον αφορά το "Ice, Death, Planets, Lungs, Mushrooms And Lava", θα καταφθάσει στις 7 Οκτωβρίου με το σχήμα να κυκλοφορεί το single "Ice-V" μέσα από αυτό, του οποίου το video clip μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ, με τον δίσκο να αποτελείται από τζαμαρίσματα του σχήματος, συνολικής διάρκειας 45 λεπτών. 

Το "Laminated Denim" θα κυκλοφορήσει στις 12 Οκτωβρίου και ο τίτλος αποτελεί αναγραμματισμό του "Made In Timeland", με τον δίσκο να αποτελείται από δύο εκτενείς σε διάρκεια συνθέσεις.

Τέλος, το "Changes", θα κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου και θα είναι ένα concept άλμπουμ πάνω στο οποίο το συγκρότημα ξεκίνησε να δουλεύει το 2017.

  • SHARE
  • TWEET