Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία του Leon Of Athens

Την Πέμπτη 6 Απριλίου θα ανέβει με την μπάντα του στη σκηνή του Σταυρού του Νότου

29/03/2017 @ 17:36

Ο Leon Of Athens επιστρέφει για ένα μοναδικό live στην Ελλάδα με νέο υλικό στις αποσκευές του! Την Πέμπτη 6 Απριλίου θα ανέβει με την μπάντα του στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, στην Αθήνα, για μία μουσική περιπλάνηση ανάμεσα στην ανεξάρτητη rock, ηλεκτρονική και folk μουσική.

Στο live θα παρουσιάσει για πρώτη φορά όλα τα νέα κομμάτια από το επερχόμενο album του "Xenos" με παραγωγό τον David Kosten (Bat for Lashes, Marina & the Diamonds) τo oποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά από την ΕΜΙ. Ήδη έχουμε ακούσει το single "Xenos", κομμάτι που κυκλοφόρησε επισήμως στην Αγγλία ενώ μέσα στην εβδομάδα που διανύουμε αναμένεται το λανσάρισμα του single "Aeroplane". Στο ίδιο πρόγραμμα θα ακούσουμε και αγαπημένα τραγούδια από τον δίσκο 'Global', το ντεμπούτο του “Futrue” αλλά και αγαπημένες ελληνικές και ξένες διασκευές.


Το Rocking.gr σας προσφέρει 4 διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία!

Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό μας συμπληρώστε με comment το ονοματεπώνυμο σας και κάνετε public share μέχρι το βράδυ της Δευτέρας 3 Απριλίου, την ακόλουθη δημοσίευση από το facebook page του Rocking.


Ο Leon of Athens έχει καταφέρει να αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό και διεθνή τύπο (Guardian, New York Times, BBC,ΝΜΕ και Q Magazine) ενώ φέτος πραγματοποιεί περιοδείες στην Ελλάδα, τη Μεγάλη Βρετανία και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Info: Leon of Athens
Πέμπτη 6 Απριλίου 2017
Σταυρός του Νότου
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρώ με ποτό
Ώρα έναρξης: 22.00

  • SHARE
  • TWEET