Ο Josh Homme αποκάλυψε την μάχη του με τον καρκίνο

Στη δημοσιότητα το video του "Carnavoyeur" από το νέο άλμπουμ των Queens Of The Stone Age

13/06/2023 @ 08:01

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Revolver, ο Josh Homme αποκάλυψε την μάχη του με τον καρκίνο.

O frontman των Queens Of The Stone Age, κατά την δημιουργία του νέου άλμπουμ της μπάντας, ήρθε αντιμέτωπος με ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο από την σύζυγό του Brody Dalle το 2019, καθώς με έναν ιδιαίτερα σοβαρό κίνδυνο για την υγεία του την περσινή χρονιά.

Χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες, ανέφερε ότι υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης του καρκίνου, ενώ βρίσκεται ακόμη σε στάδιο ανάρρωσης.

«Ποτέ δεν λέω ότι δεν μπορεί να γίνει χειρότερο. Ποτέ δεν το λέω αυτό και δεν θα το συμβούλευα. Αλλά λέω ότι μπορεί να γίνει καλύτερο» αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει:

«Ο καρκίνος είναι απλώς το 'κερασάκι' πάνω σε μια ενδιαφέρουσα χρονική περίοδο, καταλαβαίνετε; Είμαι πολύ ευγνώμων που θα το ξεπεράσω και θα το θυμάμαι ως κάτι που είναι σκατά - αλλά που θα με έκανε καλύτερο. Είμαι εντάξει με αυτό. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θέλω να κάνω. Και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με τους οποίους θέλω να τα κάνω.»

Αναφερόμενος συνολικά στις δυσκολίες που αντιμετώπισε, δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Υπήρχαν στιγμές που σχεδόν δεν τα κατάφερνα. Είναι εντάξει για μένα να το σκέφτομαι. Δεν είναι εντάξει να μείνω εκεί, να λυπάμαι πολύ τον εαυτό μου.»

Το νέο άλμπουμ των Queens Of The Stone Age με τίτλο "In Times New Roman..." κυκλοφορεί την ερχόμενη Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Για το δεύτερο single "Carnavoyeur", δόθηκε μόλις στη δημοσιότητα και το σχετικό video clip, το οποίο μπορείτε να δείτε εδώ.

  • SHARE
  • TWEET