Ο Bruce Dickinson διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Πλήρως εμβολιασμένος ο frontman των Iron Maiden

15/08/2021 @ 19:59

Μιλώντας στο Rolling Stone μετά την αναβολή δύο ημερομηνιών της πιο πρόσφατης spoken word περιοδείας του, ο Bruce Dickinson αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Αφότου ένα μέλος του στενού του περιβάλλοντος διαγνώστηκε επίσης με κορωνοϊό, ο ο frontman των Iron Maiden επέστρεψε στο σπίτι του για καραντίνα δέκα ημερών, σύμφωνα με τις κυβερνητικές οδηγίες.

Αν και πλήρως εμβολιασμένος, υποβλήθηκε σε σχετικό έλεγχο και αποδείχτηκε ότι ήταν και εκείνος θετικός:

«Σκέφτηκα 'ωχ, λοιπόν σκατά'. Φτερνιζόμουνα λίγο. Αισθανόμουν κάπως ασταθής, σαν να είχα γρίπη, και αυτό ήταν όλο. Και είμαι 63 ετών. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι εάν δεν είχα κάνει το εμβόλιο, θα μπορούσα να διατρέξω σοβαρό κίνδυνο.»

Μιλώντας για τον εμβολιασμό γενικότερα, θεωρεί ότι «ακόμη και αν έχεις κάνει διπλό εμβόλιο, μπορεί να κολλήσεις covid και επομένως να μεταδώσεις τον ιό σε άλλα άτομα που μπορεί να μην είχαν εμβολιαστεί, και μπορεί να αρρωστήσουν πολύ και να πεθάνουν».

Όσον αφορά τον υποχρεωτικό χαρακτήρα του εμβολιασμού, αναφέρει χαρακτηριστικά «δεν μπορείς να νομοθετήσεις ενάντια στην θνησιμότητα» και καταλήγει λέγοντας ότι «εάν πρόκειται να ζήσουμε με αυτό, τότε πρέπει να εμβολιαστούμε».

Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Σεπτεμβρίου οι Iron Maiden πρόκειται να κυκλοφορήσουν το δέκατο έβδομο άλμπουμ της καριέρας τους με τίτλο "Senjutsu".

  • SHARE
  • TWEET