"Hotshot": Νέος δίσκος από τους Whereswilder (audio)

Το δεύτερο δισκογραφικό τους βήμα κάνουν οι Αθηναίοι rockers

08/03/2017 @ 16:46

Ορμώμενοι από την Αθήνα, οι Whereswilder κυκλοφορούν το δεύτερο άλμπουμ τους, μετά το νέο-ψυχεδελικό και ενδιαφέρον "Yearling" του 2014.

Ο νέος δίσκος φέρει τον τίτλο "Hotshot" και περιλαμβάνει έντεκα νέα τραγούδια. Πρόκειται να είναι διαθέσιμος σε ψηφιακή μορφή αλλά και σε βινύλιο από τις 27 του Μάρτη, μπορείτε όμως να τον προπαραγγείλετε στην έκδοση που σας ενδιαφέρει εδώ.

Το εξώφυλλο του άλμπουμ φέρει τον γνώριμο πλέον τράγο-μασκότ της μπάντας άκρως ανανεωμένο και την υπογραφή του σχεδιαστή Νίκου Τσουνακα, ενώ την παραγωγή υπογράφει και πάλι ο Άλεξ Μπόλμπασης (ο οποίος και συμμετέχει φωνητικά στο τραγούδι "Going Down Again"), όπως ακριβώς συνέβη και με το ντεμπούτο των Αθηναίων rockers, που μας προτρέπουν «να χρησιμοποιήσουμε αυτό το άλμπουμ ως σύντροφο σε κάποιο ταξίδι».

Το "Hotshot" κυκλοφορεί από την Inner Ear. Η ψηφιακή του έκδοση θα περιλαμβάνει ένα έξτρα τραγούδι, πιθανότατα το "This Feeling", που έχει ήδη δημοσιοποιηθεί και μπορείτε να ακούσετε εδώ. Οι Whereswilder θα παρουσιάσουν ζωντανά το "Hotshot" στις 31 Μαρτίου στο AN club, μαζί με τους The Steams.

"Hotshot" Tracklist:

1. All Wrong
2. Mission
3. This Feeling
4. Keep Me Rollin'
5. Can't Fight
6. The Love There Is
7. Going Down Again
8. Show And Tell
9. Out Of Sight
10. What You Need
11. A Hold On Me
12. Ago

Οι Whereswilder είναι:

Γιάννης Ράλλης: Φωνητικά, Κιθάρα, Πιάνο, Πλήκτρα, Μαντολίνο
Βασίλης Νισσόπουλος: Φωνητικά, Μπάσο, Πλήκτρα
Αλέκος Βουλγαράκης: Κιθάρα, Μαντολίνο, Πιάνο
Μανόλης Γιαννίκιος: Τύμπανα, Percussion

  • SHARE
  • TWEET