Οι H.E.A.T. για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Οι Σουηδοί hard rockers θα εμφανιστούν στο Chania Rock Festival

15/03/2018 @ 12:13

Chania Rock Festival 2018

(29-30 Ιουνίου 2018, Χανιά, Προμαχώνας San Salvatore)

"Hard rock heroes"

Το φετινό Chania Rock Festival, αρχίζει και αποκτά σάρκα και οστά σιγά-σιγά, με μία νέα ανακοίνωση που αναμένεται να ενθουσιάσει τους φίλους του μελωδικού hard rock ήχου. Ενώ, λοιπόν, την Παρασκευή 29 Ιουνίου έχουν ήδη ανακοινωθεί οι Πορτογάλοι Moonspell, για το Σάββατο 30 Ιουνίου, μαζί με τους Dirkschneider, θα παίξουν οι Σουηδοί hard rock ήρωες, H.E.A.T., ένα σχήμα που αποτελεί συναυλιακό απωθημένο όλων των Ελλήνων φίλων αυτής της μουσικής.

Οι Σουηδοί, ιδρύθηκαν το 2007 και από το ομώνυμο ντεμπούτο τους την αμέσως επόμενη χρονιά, έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για μεγάλα πράγματα. Το 2009, έκαναν το μεγάλο breakthrough, φτάνοντας στον τελικό για τη σουηδική υποψηφιότητα στη Eurovision, με τη μεγαλύτερη -ίσως- επιτυχία τους, το "1000 Miles" και βγήκαν περιοδεία με τους Edguy. Ως επακόλουθο αυτής της περιοδείας, ήρθε και η guest συμμετοχή του τραγουδιστή των Edguy, Tobias Sammet, στο τραγούδι "Black night", στο άλμπουμ "Freedom Rock" του 2010.

Και οι τρεις επόμενοι δίσκοι του συγκροτήματος, πολύ απλά έχουν καταστήσει σαφές ότι πρόκειται άνετα για το πιο καυτό νέο όνομα του μελωδικού hard rock χώρου, ένα όνομα που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τους πολυπληθείς φίλους του.

"The heat goes on" στα Χανιά ΚΑΙ αυτό το καλοκαίρι.

H.E.A.T Chania Rock Festival

Εισιτήρια για το φεστιβάλ μπορείτε να προμηθεύεστε από το παρακάτω link.

Τα Early-bird εισιτήρια για το διήμερο (29-30 Ιουνίου), κοστίζουν 45 ευρώ, για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Τα ημερήσια εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν μέσα στον Απρίλιο.

Επίσης, και φέτος θα γίνει ο μουσικός διαγωνισμός «Γιώργος Μανουσέλης» για το συγκρότημα που θα ανοίξει το φεστιβάλ. Διαβάστε τις λεπτομέρειες:

Το Chania Rock Festival ανοίγει και φέτος τις πόρτες και την σκηνή του σε όλη την Ελλάδα!

Όπως κάθε χρόνο τα τελευταία χρόνια, ο νικητής του μουσικού διαγωνισμού «Γιώργος Μανουσέλης» θα ανοίξει το φετινό festival και θα κερδίσει ένα χρηματικό βραβείο ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει στην ωραία Κρήτη τον Ιούνιο.

Όροι συμμετοχής στο chaniarockfestival.gr/en/band-contest-2018

Ετοιμαστείτε, προβάρετε, δηλώστε συμμετοχή και ανεβείτε στην σκηνή του Chania Rock Festival!

Facebook

Chania Rock Festival Contest

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ:

Το Chania Rock Festival, ένα από τα σημαντικότερα φεστιβάλ της Νότιας Ευρώπης και φυσικά της Ελλάδας, ανοίγει τις πύλες του για δωδέκατο χρόνο στον Προμαχώνα San Salvatore της πόλης των Χανίων. Πολλά και διάσημα συγκροτήματα έχουν παρελάσει από το billing του CRF όλα αυτά τα χρόνια, από διάφορες πόλεις του κόσμου. Τα ονόματα μιλούν από μόνα τους: [Blind Guardian (GER), Kreator (GER), Therapy? (IRL), Phil Campbell And The Bastard Sons (UK), W.A.S.P (USA), Warlord (USA), Sabaton (SWE), Soulfly (BRA), Paradise Lost (UK), D-A-D (DEN), U.D.O (GER), Anathema (UK), Tyketto (USA), Destruction (GER), Blaze Bailey (GB), Warrel Dane (U.S.A.), Grave Digger (GER), Cutting Crew (GB), Praying Mantis (GB), Bonfire (GER), Mystic Prophecy (GER), Οrange Goblin (UK), Crucified Barbara (SWE), Crazy Lixx (SWE), Wotan (ITA), Pilgrim (RUS), Sailing To Nowhere (ITA), Eversin (ITA)] αλλά κι εγχώρια σχήματα/καλλιτέχνες [Gus G, Γιάννης Αγγελάκας, Ψαραντώνης, Last Drive, Spitfire, Rotting Christ, Septicflesh, Inner Wish, Deviser, Poem, Diviner, Universe 217, Planet Of Zeus, Nightstalker, Ανώριμοι, Lucky Funeral, Villagers Of Ioannina City (V.I.C.), Battleroar, Exarsis, Chronosphere, SL Theory, Doomocracy, Core The Band, 1000Dead, Skandal, Upon Revival, Hemingways κ.α.].

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET