Gus G. για το αν θα συνεχίσει με τον Ozzy Osbourne: «Ρωτάτε τον λάθος άνθρωπο!»

«Δεν πρόκειται για μπάντα όπου παίρνω εγώ τις αποφάσεις. Απλώς παίζω κιθάρα!»

29/01/2017 @ 21:06

Ο Έλληνας βιρτουόζος της κιθάρας Gus G. έδωσε πρόσφατα μια νέα συνέντευξη στον Mitch Lafon σε ένα ακόμη επεισόδιο του "One On One With Mitch Lafon".

Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τον αν είναι ακόμη μέλος του προσωπικού σχήματος του Ozzy Osbourne και, συνεπώς, αν θα συμβάλει στον επόμενο προσωπικό δίσκο, απάντησε:

«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο και όχι εμένα (γέλια). Δεν έχω καμία εκ των έσω πληροφορία, αν εξαιρέσουμε τα διάφορα νέα που ξεπετάγονται στα διάφορα site. Το γνωρίζω ότι αφήνει υπονοούμενα για νέο σόλο δίσκο, αλλά πότε θα γίνει αυτό; Εγώ σίγουρα δεν το γνωρίζω».

Ο μουσικός συντάκτης συνεχίζει στο ίδιο κλίμα και ρωτά αν οι πρόσφατες συναντήσεις του Ozzy με τον κιθαρίστα του Billy Idol, Steve Stevens, δείχνουν ότι ο Gus δεν είναι πλέον μέλος της μπάντας:

«Δεν ξέρω. Δεν πιστεύω ότι [ο Ozzy] ανέφερε πως ο Steve Stevens είναι στο συγκρότημα. Έχω δει τα διάφορα δημοσιεύματα που με θέλουν εκτός αλλά δεν πιστεύω ότι έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο ποτέ από τον ίδιο τον Ozzy. Ή τουλάχιστον, δεν το αντιλήφθηκα. Την συνεργασία αυτή την γνωρίζω από πέρσι, αλλά δεν ξέρω ποια είναι τα σχέδια. Δεν πρόκειται για μια από τις μπάντες που παίρνω μέρος στην λήψη των αποφάσεων. Έχω προσληφθεί απλώς για να παίζω κιθάρα!».

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συζήτηση.

Το νέο άλμπουμ "Immortals" των Firewind κυκλοφόρησε στις 20 του Γενάρη από την Century Media Records. Γράφει γι' αυτό ο Σπύρος Κούκας: «Το "Immortals" καταφέρνει κι επαναφέρει τους Firewind στο μεταλλικό προσκήνιο για όλους τους σωστούς λόγους, όντας σαφώς ανώτερο από τις δύο προηγούμενες δουλειές τους, με ανανεωμένο line-up, ορμητικές διαθέσεις και ιδέες που ήρθαν για να μείνουν».

  • SHARE
  • TWEET