Τα κέρδη ανεβαίνουν για τους Guns N' Roses

Οκτώ συναυλίες σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία εκτόξευσαν και πάλι τα νούμερα της "Not In This Lifetime" περιοδείας

28/04/2017 @ 12:18

Σύμφωνα με το Billboard, οκτώ συναυλίες σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία της "Not In This Lifetime" περιοδείας των Guns N' Roses απέφεραν περί τα 38 εκατομμύρια δολάρια!

Έτσι, το συνολικό μέχρι σήμερα κέρδος – όπου δεν προσμετρούνται τα όποια κέρδη έχουν ήδη προκύψει από τις Αγορές της Ασίας κατά το πρώτο τέταρτο του 2017- έχει φτάσει τα 230 εκατομμύρια δολάρια, από την αρχή της περιοδείας που έγινε τον Απρίλιο του 2016.

Το Αυστραλιανό τμήμα της "Not In This Lifetime" περιελάμβανε δύο εμφανίσεις στο Σύδνεϋ, όπου πωλήθηκαν συνολικά 84.277 εισιτήρια., αποφέροντας περί τα 9,2 εκατομμύρια δολάρια.  
Στην "Not In This Lifetime" περιοδεία συμμετέχουν τα μέλη του αυθεντικού lineup των Guns N' Roses, Slash, Duff McKagan και Axl Rose με την υποστήριξη του ντράμερ Frank Ferrer, του κιθαρίστα Richard Fortus και των Dizzy Reed και Melissa Reese στα πλήκτρα.

Σύμφωνα πάντα με το Billboard, το Βορειοαμερικανικό σκέλος της τεράστιας περιοδείας απέφερε το ιλιγγιώδες ποσό των 116,8 εκατομμυρίων δολαρίων με πάνω από ένα εκατομμύριο εισιτήριο να έχουν πωληθεί, νούμερα εκπληκτικά για rock μπάντα εν έτει 2016.

Δείτε εδώ τα κέρδη του συγκροτήματος και από την περιοδεία τους στη Νότια Αμερική και διαβάστε εδώ τις προβλέψεις που έκανε στα μέσα του 2016 η Wall Street Journal για την συνολική οικονομική έκβαση της μεγάλης περιοδείας.

  • SHARE
  • TWEET