Οι Green Lung αποκαλύπτουν το δεύτερο άλμπουμ τους

Πρώτο δείγμα και όλες οι πληροφορίες για τον διάδοχο του εξαιρετικού "Woodland Rites"

22/06/2021 @ 14:42

Οι Βρετανοί Green Lung ανακοίνωσαν την άφιξη του νέου τους δίσκου.

Συγκεκριμένα, ο διάδοχος του εξαιρετικού τους ντεμπούτου, "Woodland Rites", θα ονομάζεται "Black Harvest" και θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου μέσω της Svart Records.

Το ανερχόμενο heavy rock σχήμα συνόδευσε την ανακοίνωση του δεύτερου άλμπουμ του με τη δημοσιοποίηση του πρώτου single μέσα από αυτό, για το κομμάτι "Leaders Of The Blind".

Μπορείτε να ακούσετε το τραγούδι και να προπαραγγείλετε το άλμπουμ μέσω του bandcamp των Green Lung, οι οποίοι σχολιάζοντας τον προπομπό του δίσκου ανέφεραν:

«To "Leaders Of The Blind" είναι το πιο πολιτικοποιημένο κομμάτι που έχουμε γράψει. Επηρεαστήκαμε από τα τεκταινόμενα του τελευταίου έτους, την πανδημία, την κλιματική αλλαγή, με το κομμάτι να γεννιέται από την αγανάκτησή μας για τα βρετανικά ΜΜΕ και κόμματα, και την όλο και αυξανόμενη προπαγάνδα και εκμετάλλευση εις βάρος των πολιτών. Ανυπομονούμε να το παρουσιάσουμε ζωντανά».

Υπενθυμίζουμε πως το "Woodland Rites" αναδείχθηκε από το Rocking ως ένα από τα 30 καλύτερα άλμπουμ του 2019, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάσετε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε η μπάντα στον Γιώργο Ζαρκαδούλα.

Παρακάτω, μπορείτε να δείτε το εξώφυλλο και το tracklist του "Black Harvest".

Side A:

I: The Harrowing
II: Old Gods
III: Leaders of the Blind
IV: Reaper's Scythe
V: Graveyard Sun

Side B:

VI: Black Harvest
VII: Upon the Altar
VIII: You Bear the Mark
IX: Doomsayer
X: Born to a Dying World

  • SHARE
  • TWEET