Χωρίς τους Timo Tolkki's Strato το Gimme Shelter Open Air Fest

Η δήλωση του συγκροτήματος και η ανακοίνωση της διοργάνωσης

02/09/2023 @ 12:18

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε τους φίλους και τις φίλες του GIMME SHELTER OPEN AIR FEST ότι, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας, οι TIMO TOLKKI'S STRATO δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

Σύμφωνα και με δήλωσή τους την οποία μας ζήτησαν να κοινοποιήσουμε:

"Λόγω ενός εντελώς ξαφνικού και απρόβλεπτου θέματος υγείας, είμαστε αναγκασμένοι να ακυρώσουμε την εμφάνισή μας στο Gimme Shelter Open Air της Αθήνας, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή. Λυπούμαστε πάρα πολύ για αυτό. Ανυπομονούσαμε να παίξουμε εκεί για εσάς, αλλά προέχει πάντα η υγεία. Όπως ανυπομονούμε και για την κυκλοφορία του νέου μας album ”Return to Dreamspace”, αλλά και να μπορέσουμε να κάνουμε κάποια shows. - Timo Tolkki's Strato"

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το πρόγραμμα της ημέρας διαμορφώνεται ως εξής:

Οι πόρτες της Τεχνόπολης θα ανοίξουν στις 18:30.

19:15 Lazy Man's Load
20:15 Nervosa
21:45 Firewind

H προπώληση συνεχίζεται στην τιμή των €25:

www.GSFFathens.com

www.viva.gr / www.more.com

Tεχνόπολη, Public, Nova, Media Markt και σε όλα τα σημεία του δικτύου viva, σε όλη την Ελλάδα.

Το ταμείο της Τεχνόπολης θα ανοίξει από τις 18:00 και θα διαθέτει εισιτήρια στην τιμή των €30.

Για παιδιά ως 12 ετών με συνοδεία ενήλικα, η είσοδος είναι δωρεάν.

Ενημερώνουμε πως όποιος/όποια δεν επιθυμεί να παρακολουθήσει την ημέρα, όπως αυτή διαμορφώνεται, έχει τη δυνατότητα να μην κάνει χρήση του εισιτηρίου του και να αποζημιωθεί, με όρους και τρόπο που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Το GIMME SHELTER OPEN AIR FEST ζητά συγγνώμη για την ταλαιπωρία και την αναστάτωση που ίσως προκαλεί η συγκεκριμένη εξέλιξη.

Στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσουμε σε ανακοίνωση σχετικά με τον χρόνο διεξαγωγής της εμφάνισης των Τimo Tolkki's Strato στην Αθήνα, ανάλογα πάντα και με την εξέλιξη του προβλήματος που οδήγησε στην ακύρωση.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας περιμένουμε στην Τεχνόπολη. Άλλωστε, την ιστορία την γράφουν πάντα οι παρόντες!

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET