Ακούστε ολόκληρο το "Eden In Reverse" των Hail Spirit Noir

Η σπουδαία psych/progressive metal μπάντα δίνει νωρίτερα στη δημοσιότητα τον νέο της πολυαναμενόμενο δίσκο

18/06/2020 @ 17:50

Η εγχώρια progressive/psychedelic metal μπάντα, δίνει, σε συνεργασία με το Invisible Oranges τον νέο της δίσκο, "Eden In Reverse", που αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 19 Ιουνίου από την Agonia Records σε διάφορες εκδόσεις, νωρίτερα στη δημοσιότητα.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ της μπάντας ακολουθώντας τον παρόντα σύνδεσμο.

To "Eden In Reverse" ηχογραφήθηκε στα Lunatech Studios. Η παραγωγή και η μίξη του δίσκου συντελέσθηκαν από τον Δημήτρη Δούβρα (Rotting Christ) ενώ το mastering από τον Alan Douches (Nile, Aborted, Whitechapel). Το εξώφυλλο είναι μια δημιουργία τoy StuZor. Ο δίσκος περιλαμβάνει μια συμμετοχή του Lars Nedland των Borknagar/Solefald στα φωνητικά του τραγουδιού "Crossroads".

Η μπάντα έχει δηλώσει για το "Eden in Reverse" πως:

«Σε αυτόν τον δίσκο αφιερώσαμε τον περισσότερο χρόνο μας. Ξεκινήσαμε, πειραματιζόμενοι χωρίς κάποια ιδέα για το που θα καταλήξουμε. Μετά απο 3-4 κομμάτια συνειδητοποιήσαμε ότι δεν είμαστε πλέον στην εποχή των '60s-'70s αλλά σε αυτή των '70s-'80s. Τα κομμάτια ακούγονται πιο ρετρο-φουτουριστικά και υπερρεαλιστικά αλλά ήταν επίσης πιο prog, πιο ψυχεδελικά και πιο απαιτητικά από ποτέ. Στιχουργικά, ξαναγράψαμε την ιστορία της Εδέμ από μια υπερρεαλιστική, στο στυλ του Richard Dawkins, δαρβινική οπτική. Το αποτέλεσμα ήταν το "Eden in Reverse"».

Μπορείτε, να διαβάσετε εδώ την κριτική του Rocking.gr για το "Eden In Reverse".

 

  • SHARE
  • TWEET